Celebra cântăreață Marilia Mendonca a murit într-un accident de avion la vârsta de 26 de ani. Anunțul a fost făcut de autorități și ea era una dintre cele mai populare cântărețe din Brazilia.

Potrivit BBC, alte patru persoane, printre care unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului, au murit, de asemenea, în accidentul aviatic produs într-o zonă rurală din sud-estul statului Minas Gerais.

O anchetă a fost lansată pentru a determina cauza accidentului. Mendonca, care avea un fiu în vârstă de doi ani, urma să susțină un concert vineri seară în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului. Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat. După primele investigații cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă.

Staff-ul cântăreței spusese inițial că aceasta este în viață și se simte bine după ce a apărut vestea accidentului. Imagini de televiziune au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

Mendonca, câștigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, a devenit faimoasă pentru că s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

marilia pe scenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Unul dintre cele mai mari nume ale muzicii country braziliene cunoscute sub numele de sertanejo, Mendonca și-a început cariera în adolescență și a devenit o vedetă națională în 2016 cu un hit despre infidelitate. Ea a fost cunoscută drept „Regina suferinței” din țară.

Anul trecut, în condițiile în care concertele au fost anulate din cauza pandemiei, ea a susținut o serie de concerte online. Unul dintre ele a stabilit recordul celui mai urmărit live stream din lume, cu 3,3 milioane de spectatori pe YouTube. În 2020, a fost cel mai ascultat artist din Brazilia pe platforma Spotify.

După ce moartea ei a fost confirmată, mai mult vedete și-au exprimat regretul dela legenda muzicii braziliene Caetano Veloso, la celebrul fotbalist Neymar, la președintele Jair Bolsonaro. Fotbalistul brazilian Neymar a declarat pe Twitter: “Refuz să cred, refuz”. Mai mult, el i-a dedicat un gol în timpul meciului dintre Saint-Germain cu Bordeaux. Cântăreața braziliană Anitta a declarat: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Nu-mi vine să cred. Vreau să cred că mai există speranță”.

Președintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat că țara este „în șoc”, după aflarea veștii că una dintre cele mai bune voci de la ei a murit. „A fost unul dintre cei mai buni artisti ai generației ei”, a scris acesta pe Twitter.

De asemenea, fanii sunt devastați de dispariția artistei și aceștia s-au strâns la casa din orașul ei natal, Goiania.

Citește și:

Cutremurător! Petrică Mîțu Stoian și-a presimțit moartea

Alain Delon și-a pregătit deja testamentul. Cine se va ocupa de respectarea ultimelor sale dorințe