Cântăreața așteaptă primul ei copil cu Blake Shelton, după o inseminare in vitro, potrivit Radar Online. Stefani mai are trei copii, Kingston (11 ani), Zuma (9 ani) și Apollo ( 3 ani), cu fostul ei soț, Gavin Rossdale, dar cu toate acestea ea și actualul ei partener de viață, Blake Shelton, își doreau de câteva luni să devină părinți.  „Gwen adoră să fie mamă și Blake își dorește de mult să devină tătic, mai ales după ce i-a cunoscut pe băieții lui Gwen. Ei știau că nu au timp de pierdut, așa că au plănuit în detaliu sarcina”, a declarat o sursă.

Cântăreața Gwen Stefani este însărcinată la 47 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Vă mai amintiți de gemenele de la Indiggo? Au dat lovitura în SUA și au ajuns celebre

Gwen Stefani a apelat la fertilizări in vitro

Cei doi au mers la o clinică de fertilizări in vitro, în Torrance, California, unde Gwen a urmat un tratament pe care l-a combinat cu acupunctură pentru fertilitate, potrivit unui prieten apropiat al cuplului. „Gwen și Blake au făcut din acest bebeluș o prioritate totală. Au fost atât de emoționați și de încântați când au aflat și acum cei doi vor să se asigure că totul va decurge bine. Ei își doresc foarte mult aces copil”, a mai spus o sursă.

Mai mult, Stefani a renunțat la postul ei de antrenor de la show-ul „The Voice” anul acesta și și-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sănătate.

Gwen și Blake formează un cuplu de doi ani de zile și deși artista nu credea că va reuși să mai devină mamă la 47 de ani,  acest lucru s-a întâmplat și e mai fericită ca niciodată.

 

Citește și: