Ciara a anunțat pe Instagram că așteaptă încă un copil cu Russell Wilson, ceea ce înseamnă că va deveni mamă pentru a patra oară. A dat vestea fanilor ei într-un mod inedit, printr-un video pe care l-a făcut public pe propria pagină de socializare.

În cursul zilei de ieri, Ciara a dezvăluit că este însărcinată, ea așteptând al patrulea copil, al treilea cu fundașul echipei Denver Broncos. Celebra artistă a dat vestea emoționantă fanilor săi prin intermediul unui videoclip publicat pe Instagram, filmat de starul NFL în timpul călătoriei aniversare a cuplului în Japonia, luna trecută.

„Dacă te uiți la mine așa din nou, mai facem un copil… You my heart I’m your rib- (Tu ești inima mea, eu sunt coasta ta)” 🥰😘❤️”, a scris cântăreața cu umor și multă dragoste în dreptul videoclipului în care își etalează trupul în penumbră, în fața unei piscine, și își arată burtica.

Wilson și Ciara, care s-au căsătorit în iulie 2016, sunt părinți pentru Sienna Wilson, în vârstă de 6 ani, și pentru Win Harrison Wilson, în vârstă de 3 ani. Ciara este și mama lui Future Zahir Wilburn, în vârstă de 9 ani, din relația ei anterioară cu rapperul Future.

artista-are-37-de-ani-si-are-deja-3-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum se simte Ciara, gravidă pentru a patra oară

După cum a declarat unor apropiați, citați de People, Ciara se simte extrem de bine în timpul celei de-a patra sarcini și chiar a rămas foarte activă.

„Ciara a lucrat și a călătorit de-a lungul sarcinii. A filmat videoclipul „How We Roll” în timp ce era însărcinată”, a spus sursa.

„A dansat pe platou toată ziua. Este uimitor câtă energie are când este însărcinată! Este una dintre acele mame care are energie pe toată durata sarcinii.

Întotdeauna își numește viața haos organizat, dar este un haos organizat care o duce la un alt nivel. Îi place să fie mamă, așa că asta îi place să facă. Asta și-a dorit ea dintotdeauna, la fel și Russ. Întotdeauna și-au dorit mulți copii”, a mai spus aceasta.

Vezi și Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară! Cele mai recente fotografii cu sportiva. Și-a etalat burtica pe covorul roșu

Citește și:

Copiii geniali ai Analiei Selis. Ce a anunțat solista despre fiica și fiul ei: „Vă las două fotografii recente. Noa și Tiago, doar iubire”

Imaginile suferinței: Bella Hadid se luptă cu o boală rară de 15 ani, la fel și mama și fratelei ei: ”Să fiu atât de tristă şi de bolnavă…”