Este vorba despre îndrăgita artistă de muzică populară Lorenna, care a supraviețuit incidentului recent. Artista a mărturisit că se afla în vacanță la mare, dorind să petreacă un weekend liniștit departe de agitația orașului. Totuși, vacanța sa a fost dată peste cap de un eveniment terifiant, în urma căruia și-ar fi putut pierde viața.

Concret, în timp ce se afla la balcon, a fost lovită instantaneu de fulger. Nici nu a avut timp să reacționeze. Totul s-a întâmplat ”din senin”, fără niciun avertisment.

„Nici ploaie, nici tunete, nimic… Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa, de nicăieri, un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept. N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus artista la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Lorenna ar fi fost luată pur și simplu pe sus de suflul fulgerului care ar fi proiectat-o la câțiva metri, în mijlocul camerei de hotel.

„N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.”, a mărturisit vedeta, încă afectată de cele întâmplate.

lorenna-a-supravietuit-miraculosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sharon Stone sau când viața bate filmul. Nu ar mai trebui să fie în viață, după ce a fost lovită de fulger. Și asta nu e tot!

Cum se simte în prezent

Artista este convinsă că a scăpat cu viața datorită lui Dumnezeu, care i-a mai dat zile de trăit.

Lorenna spune că acum este bine, și-a mai revenit, dar a rămas cu niște dureri. Cântăreața de muzică populară este lovită la picior și nu numai.

„Sunt bine! Am o lovitură la picior, mă doare o coastă, un cot, dar în rest sunt bine. Nici măcar nu am apucat să îmi dau seama în acele momente ce s-a întâmplat, dar acum pot să vă spun că sunt bine”, a mai spus cântăreața.

Vezi și Cum trebuie să te ferești de furtună și fulgere! Niciodată să nu stai sub un copac!

Citește și:

Andreea Bălan și iubitul, ghinion la Wimbledon. Ce a pățit tenismenul Victor Cornea

Fiica Biancăi Drăgușanu, ca o păpușă în ținuta Dolce & Gabanna. Cât costă rochia cu maci, asortată perfect cu sandalele