„Cântăreața a acuzat înțepături în zona inimii și s-a alarmat imediat, mai ales că are de mai multă vreme probleme cardiace.

Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internată pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardică”, au declarat apropiați ai familiei pentru WOWbiz.ro.

”Medicii i-au făcut primele investigații și, pentru a desfunda o valvă, i-au dat un tratament de specialitate. Apoi, i-au pus un holter (un dispozitiv care monitorizează ritmul inimii – n. red.) și starea ei s-a îmbunătățit”, au mai spus aceștia.

 

„Este ok totul. A avut o problemă. S-a simţit mai rău. Mi-a zis că o înţeapă inima. M-am speriat. Prima dată am luat-o aşa în râs. Am zis că vrea să stea mai mult timp cu mine. Am zis să mergem la spital şi într-adevăr o valvă de la inimă nu închide foarte bine. Eram împreună. Am mers imediat la spital. Este în afara oricărui pericol, nu sunt probleme. Acum o să mă duc să văd dacă o iau astăzi acasă. Slavă Domnului! Ea este e la o vârstă, trebuie să ne ţinem părinţii lângă noi”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf într-o emisiune TV.

În afara oricărui pericol

Din fericire, mai spuneau ei marți noapte, starea Ionelei Prodan era stabilă, ea fiind în afara pricărui pericol.

„Artista este acum în afara oricărui pericol. Va mai face încă o investigație la inimă. E bine că nu este nimic grav, toată familia este liniștită în aceste clipe”au mai spus sursele.

Vezi și ANAMARIA PRODAN: ”Eu cred că norocul ți-l faci singur”

Citește și: