Angela Rusu  a decis în urmă cu doi ani că trebuie să facă neapărat ceva ca să scape de kilogramele în plus. Pentru  că nu se mai simțea deloc bine în pielea ei, ea a început să urmeze un stil sănătos de viață.

 

105968572_3018741798191863_1451774097926763267_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cântăreața de muzică populară  recunoaște că ajunsese la 92 de kilograme și avea mari probleme de sănătate. Ea mărturisește că nu se simțea deloc bine.

După ce a încercat mai multe diete,  care nu dădeau rezultate, ea a apelat ajutorul unui nutriționist.

Astfel, a reușit să slăbească  26 de kilograme datorită unei diete care s-a desfăsurat pe două etape: detoxifiere și menținere. Regimul constă în trei mese pe zi, la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fară citrice.

„La fiecare masă am nevoie de proteină, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu dar după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești”, a povestit Angela Rusu pentru Click!.

Chiar dacă a ajuns la 67 de kilograme, Angela Rusu nu are de gând să se oprească până nu va vedea 60 de kilograme pe cântare. Intepreta de muzică populară este extrem de mândră de evoluția ei, însă mare parte din rezultatele pe care le are se datorează soțului ei care i-a fost sprijin moral pe tot parcursul provocării.

„M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.” a mai spus Angela Rusu.