Anastasia,  una dintre cele mai apreciate cântărețe din întreaga lume în anii 2000, arată fenomenal la 49 de ani, după ce a învins de două ori cancerul la sân. Deși a trecut prin clipe cumplite în ultimii ani în lupta împotriva necruțătoarei boli, aceasta uimește cu energia ei. Așa s-a întâmplat și serile trecute, când artista a participat la emisiunea ”Dancing with the stars”, din Italia.

Aceasta a demonstrat că este într-o formă de zile mari și a fost protagonista unui dans foarte antrenant cu un concurent, însă la un moment dat a avut parte de un moment stânjenitor pe scenă. Îndrăgita artistă a ridicat prea mult un picior în timpul prizelor din coregrafie și i s-a văzut lenjeria intimă, lăsând audiența  cu gura căscată.

Citește și: Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat! Imaginea care îi dă de gol. Cum au fost pozați cei doi actori

Cântăreața Anastasia, moment rușinos pe scenă---Anastasia, într-un corset negru și cu ochelari, în 2012SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A învins de două ori cnacerul la sân

Interpreta hitului „I’m Outta Love” s-a luptat de două ori cu cancerul, în 2003 și 2013, însă a reușit să învingă de fiecare dată această boală necruțătoare.  În 2003 însă, Anastacia a fost nevoită să ia o pauză în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album.

Însă, 10 ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic. Anastasia a dovedit că este o luptătoare și s-a recuperat, în mod spectaculos. Nu doar că este într-o formă de invidiat, dar artista arată senzational și este extrem de sexy.  „Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice. Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut”, spunea artista într-un interviu după ce a trecut printr-o mastectomie. Ea a mărturisit în emisiunea britanică „Loose Women” că a trecut prin nouă operații ca să supraviețuiască și ca să arate din nou ca o femeie, referindu-se și la o operație de reconstrucție a sâniilor.

 

Citește și: