Cântăreața a avut o ascensiune spectaculoasă  după apariția în serialul de succes, „Pariu cu viața” și ca membră a trupei „LalaBand”. Aceasta s-a schimbat radical de la apariția în filmul care a făcut–o celebră, devenind pe zi ce trece mai frumoasă. Mai mult, deși avea forme, ea a reușit să capete o siluetă de fotomodel după ce și-a schimbat complet stilul de viață și a exclus din meniu unele alimente.

Cântăreața Alina Eremia a reușit să slăbească în trei luni 8 kilograme cu câteva trucuri simple. Iată ce și-a exclus din alimentațieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu este adepta dietelor drastice

“Aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conștient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. Însă am înțeles ce înseamnă și cum să țin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice.”, a dezvăluit într-un interviu mai vechi Alina.

Celebra cântăreață a explicat pe larg ce metode a adoptat pentru a scăpa de kilogramele nedorite și pentru a-și menține silueta perfectă.

Metodele aplicate de artistă

  • A învățat să nu rateze micul dejun.
  • A scos zahărul aproape definitiv din alimentație, pe care l-a înlocuit cu sirop de agave.
  • A renunțat la prăjeli și la pâine.
  • Practică sport de minimum trei ori pe săptămână.
  • La acestea se adaugă și repetitțile de la sala de dans.

 

”Nu cred în diete. Am ținut de câteva ori, rezultatele au fost ori dezastruase ori m-am îngrășat la loc tot ce am slăbit. Am ajuns în punctul acela în care mi-am găsit un echilibru alimentar. Nu am alimente pe care să nu le mănânc, dar niciodată nu exagerez. Îmi fac mereu poftele, dar la fel în cantități normale. Nu mă mai dau în vânt după zahăr așa că am redus destul de mult. M-am îndrăgostit de sport așa că atunci când nu ajung la sală, alerg pe stadion și când sunt plecată la concerte fac exerciții în cameră. Am încetat să-mi mai găsesc scuze pentru care nu pot face sport.”, spune Alina Eremia.

Citește și: