”În primul rând, ar trebui să clarific partea cu invitațiile – nu am fost invitate. Nu am fost niciodată invitate la nuntă, nu ni s-a cerut să cântăm… și am fost un pic cam deranjată, ca să fiu sinceră”, a declarat Mel C, în vârstă de 44 de ani, pentru postul de radio australian Nova FM.

Cine minte?

Declarația ei vine după ce, în februarie, o altă membră a trupei, Mel B, a spus într-o emisiune televizată că merge la nunta regală și că toate colegele ei – Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton și Geri Horner – au primit invitații.

Mai mult, tot ea lăsa să se înțeleagă atunci că Spice Girls va cânta la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, de sâmbătă, 19 mai.

Atunci cum se explică aceste declarații care se bat cap în cap? Cineva, clar, minte!

Apoi, potrivit unei surse, ”doar Victoria, Emma și Geri au fost invitate la nuntă, așa că, în mod clar, trupa nu va cânta”, din noment ce două componente nu vor fi prezente.

În acest moment cert este că Victoria Beckham are o invitație, ea urmând să vină împreună cu soțul ei, David Beckham. Cei doi au fost și la nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011.

Vezi și Elton John va cânta la nunta prințului Harry. Uite cine va mai urca pe scenă!

 

”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Citește și: