De 5 luni viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat complet, asta deoarece a venit pe lume fetița celor doi, micuța Josephine. Aceștia au ales să o arate pe cea mică fanilor, dar nu complet, ascunzându-i fața de fiecare dată.

Smiley spune când îi va arăta chipul fetiței sale și a Ginei Pistol

Mulți speră totuși ca în curând cântărețul și frumoasa prezentatoare să le-o prezinte și lor pe micuță. Smiley a fost întrebat chiar și pe Tik Tok cu privire la acest subiect.

Ei bine, artistul a venit cu un răspuns de-a dreptul fabulos și a ținut să precizeze că atunci când fiica lui îi va spune cu cuvintele ei că vrea să apară pe rețelele de socializare, în principal pe Tik Tok, atunci el cu siguranță nu va ezita să îi îndeplinească dorința.

Așadar, se pare că vom mai avea de așteptat câțiva ani până când Smiley și Gina Pistol vor vrea să-i arate chipul micuței pe rețelele de socializare.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Gina Pistol, despre motivul pentru care nu vrea să-i arate chipul fiicei

Gina Pistol chiar a vorbit în urmă cu doar câteva zile despre motivul pentru care nu vrea să-i arate chipul fiicei sale, asta în contextul în care a primit o serie de amenințări și mesaje hărțuitoare în mediul online.

Vedeta a mărturisit că nu are de gând să-i arate fața fetiței, deoarece pericolul din online este foarte mare.

”Nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory, protectoare ca orice mămică.

Vezi și Gina Pistol, noi imagini cu Josephine: „Mirosul ăsta de bebeluș, Doamne, Doamne”

Citește și:

Oana Radu, pe mâna medicilor esteticieni după ce a slăbit peste 40 de kilograme: ”Îmi fac anumite intervenții”. Cât cântărește acum și ce măsuri are

E în culmea fericirii! Frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie, în vacanța din Istanbul