Poate și din superstiție, ea și Smiley au ascuns sarcina timp de câteva luni, chiar dacă în spațiul public apăruseră zvonuri legate de un viitor copil.

Într-un final, Smiley și Gina s-au hotărât să spună lucurilor pe nume și au făcut un video foarte emoționant, prin care și-au spus povestea de iubire și au anunțat că vor avea un copil.

Cu o sarcină deja avansată, frumoasa prezentatoare TV va naște în februarie – martie, anul viitor.

Smiley și Gina urmează să devină părinți de fetiță, însă nu s-au hotărât ce nume va purta micuța.

”Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley.

Totodată, Gina Pistol a recunoscut că nu prea mai are pofte, însă ar mânca oricând ceva acru. ”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfruit și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit recent Gina Pistol, pe contul său de Instagram.

Legat de perioada care va veni, Smiley declara: ”Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple.

Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept”.

Vezi și Gina Pistol a făcut cea mai frumoasă declarație despre fetița ei. E mai emoționată ca oricând

Citește și:

Gestul făcut de fiul lui Ștefan Bănică Jr de ziua Violetei. Ce relație există, de fapt, între cei doi?

Gina Pistol, apariție de senzație la Chefi de cuțite. Nici nu zici că e gravidă. I-a lăsat până și pe jurați cu gura căscată