Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a făcut tot ce i-a stat în putință să păstreze secretă data la care va deveni mireasa lui Toni Iuruc (42 de ani). Planurile însă i-au fost date peste cap de Ilie Năstase, care a divulgat fără să vrea ziua mult așteptatului eveniment.

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Ilie Năstase a fost întrebat ce face de ziua actualei soții, Ioana Simion, care pe 15 septembrie împlinește 46 de ani. Acesta a răspus sincer că a fost invitat la cununia Simonei Halep!

”De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep, care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase.

Simona Halep, petrecere de logodnă luna trecută

Luna trecută, Simona Halep a pus pe jar opinia publică când a dat o petrecere de logodnă la vila ei de la Izvorani, la care au fost invitate toate rudele. Presa a crezut atunci că marea noastră tenismenă s-a căsătorit, când de fapt era vorba doar de o petrecere tradițională machedonească.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat atunci, în exclusivitate pentru Click!, Stere Halep, tatăl sportivei.

Vezi și Stere Halep, tatăl Simonei Halep: „A fost o petrecere între familii. Nunta va fi o surpriză și pentru noi”. De fapt ce s-a sărbătorit

Citește și:

Ramona Bădescu, primele declarații despre al doilea copil: „O surioară”

Fiica cea mare a Angelinei Jolie s-a schimbat total. S-a transformat într-o adolescentă superbă