Răzvan Simion a anunțat oficial despărțirea de Lidia Buble, în timp ce artista a preferat să nu comenteze. Prieteni apropiați ai matinalului de la Antena 1 spun căa cesta are inima frântă și suferă cumplit după despărțirea de artistă. Acesta nu doarme, nu mănâncă și a slăbit cinci kilograme.

Deși între ei est o diferență de 14 ani, dragoste fintre ei părea mai puternică ca orice. Timp de aproape cinci ani, RĂăzvan și Lidia au format un cuplu frumos și au reușit să treacă împreună peste orice greutate, cum  ar fi faptul că lumea a acuzat-o pe artistă că l-a despărțit pe matinal de soția lui și de copii săi și că tatăl ei nu le-a acceptat niciodată relația. Viorel Buble nici nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan în toți acești ani, spunându-i fiicei sale că îl va primi în casă doar pe bărbatul care îi va deveni soț artistei Deși păreau făcuți unul pentru celălalt, se pare că dragostea nu le-a mai fost de ajuns, după cum a declarat chiar Răzvan, care a mărturisit că Lidia nu mai e fericită lângă el.

 

“Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a spus Răzvan.

Cu toate acestea, prieteni apropiați cuplului au dezvăluit că relația lor a început să scârțâie de jumătate de an, iar după o scurtă pauză, Lidia i-a spus partenerului ei că nu-l mai iubește.
“De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat surse din apropierea lui Răzvan Simion pentru Playtech.ro.

 

Citește și: