Michelle Hunziker radiază de fericire după despărțirea de Tomaso. Aceasta nu vrea să se mai ascundă și a confirmat oficial că are o relație cu Giovanni Angiolini, un medic tare frumușel.

Revista italiană Oggi a mai dezvăluit că Mihcelle și Tomass erau despărțiți, de fapt, de un an de zile, potrivit unor prieteni apropiați și deja locuiau separat, dar abia în ianuarie și-au anunțat oficial despărțirea.

EXCLUSIVE: EXCLUSIVE: Newly Single Michelle Hunziker Spotted At The Armani Show Room In MilanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Vedeta TV a decis să facă totul public după ce a fost surprinsă de paparazzii de la publicația germană „Bunte”, în timp ce se săruta într-un restaurant din Italia, cu medicul ortoped, Giovanni Angiolini. Relația lor este una destul de solidă, iar cei doi, potrivit Oggi deja își caută apartament împreună în Sardinia.

Giovannni Angiolini este și el destul de cunoscut în Italia, după ce în 2014 a participat la emisiunea Big Brother. Cu toate acestea, el este total diferite față de Tomaso Trussardi de care Hunziker s-a separat recentt. „Doctorul G” provine dintr-o familie simpla și unită, cu posibilitati financiare modeste. Tatăl său Mauro, acum pensionar, era reparator de electrocasnice, în timp ce mama sa, Caterina, a lucarat ca secretară. Giovanni mai are un frate mai mic, Paolo, care este kinetoterapeut și lucrează adesea cu el, și două surori. Cea mai mare Stefania, și Lisa, care locuiește la Roma. Lisa a fost cântăreață și în prezent se ocupă de design interior.

Michelle Hunziker și Tomaso Trusardi și-au anunțat despărțirea în luna ianuarie printr-un comunicat comun prin care anunțau că mariajul lor a ajuns la final și că vor păstra o relație amicală de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

„Vom continua să supraveghem împreună cu dragoste și prietenie creșterea minunatelor noastre fete”, se arată în comunicatul comun emis de cele două vedete, care sunt părinții a două fetițe – Celeste (8 ani) și Sole (6 ani). Separarea noastră va rămâne privată. Nu vom mai face alte comentarii cu privire la intimitatea familiei noastre. Michelle și Tomaso.” , se mai arată în comunicatul care nu specifică în niciun fel motivele despărțirii.

Imediat după anunț, toată presa a speculat că Michelle se va întoarce în brațele primului ei soț, șarmantul Eros Ramazzotti, și el divorțat de ceva vreme. Așa cum era de așteptat, cei doi au negat orice posibilă reluare a vechii relații. Au explicat că singurul motiv pentru care sunt văzuți împreună este fiica lor, Aurora, acum în vârstă de 25. Acum acest lucru s-a confirmat, Michelle dezvăluind chiar ea cine este bărbatul care o face fericită acum.

Povestea de dragoste dintre vedeta tv și antreprenor, fiul lui Nicola Trussardi, fondatorul casei de modă cu același nume, a început din 2011.Doi ani mai târziu, pe 10 octombrie 2013, s-a născut prima fiică a cuplului, Sole, care a fost urmată de nașterea lui Celeste, pe 8 martie 2015. de ani, dar și pentru că se respectă foarte mult de dragul copilei lor.