Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Vedeta mai are foarte puțin și va aduce pe lume primul ei copil, un copil pe care a spus în repetate rânduri că și l-a dorit enorm de mult.

Când naște Vlăduța Lupău. Artista arată minunat la 8 luni de sarcină

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, Vlăduța Lupău a pus și un hashtag în care a menționat că sunt ultimele 10 săptămâni de sarcină, ceea ce înseamnă că artista ar urma să își țină bebelușul în brațe la începutul lunii august.

„Începem numărătoarea inversă… știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji.

E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept, micuțule!”, a scris emoționată Vlăduța Lupău pe contul ei de Instagram.

Până atunci, Vlăduța Lupău se bucură de fiecare moment. Își iubește starea, corpul, savurează la maximum ce i se întâmplă.

De când a rămas însărcinată, vedeta s-a fotografiat în repetate rânduri cu burtica de graviduță și a primit zeci de mii de aprecieri de la fani pe rețelele de socializare.

o-gravida-fericitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, asteaptă primul lor copil

Până când va naște, artista are o grămadă de mesaje pentru sufletul pe care-l va aduce pe lume. Fără să țină cont de ce spune lumea, îi lasă mesaje pe rețelele de socializare, într-un dialog plin de dragoste și recunoștință.

„…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!(…)

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică ? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi … Nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!”, a fost mesajul Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău a dat marea veste că o să devină mămică pentru prima dată chiar pe data de 25 martie, când s-a sărbătorit Buna Vestire.

Vlăduța Lupău, primele detalii despre numele fiului ei

Vedeta știe deja și cum se va numi băiețelul pe care îl poartă în pântece, dar, deocamdată, nu vrea să împărtășească această informație.

A declarat doar că băiatul ei, pentru că va fi mamă de băiat, și-a ales singur numele.

În așteptarea lui, a avut deja grijă să-i pregătească camera. Puțiă lume știe că aceasta a fost făcută de un designer încă de când a construit casa. Da, visa să devină mamă și iată că rugile i-au fost ascultate.

Vezi și Ce boală a împiedicat-o pe Vlăduța Lupău să devină mamă mai devreme. Anul trecut s-a operat

Citește și:

5 vedete trecute de 50 de ani, poze curajoase în costume de baie

Regulile de la care nu se abate Simona Halep. Ce superstiții respectă cu strictețe sportiva: ”E hotărârea mea…”