Însă la un eveniment recent la care Meghan și Harry au participat luni, ducesa a oferit, în premieră, detalii despre momentul în care va aduce pe lume primul său copil. Aceasta a spus fanilor săi din Birkenhead, unde se afla într-o vizită oficială, că ar trebui să nască la finele lunii aprilie sau începutul lunii mai.

Mai mult, o fetiță pe nume Kitty Dudley, în vârstă de 9 ani, a îndrăznit să o întrebe pe Meghan (37 de ani) dacă va naște o fetiță sau un băiețel. Meghan a răspuns însă că nu știe.

De menționat e faptul că nici Kate Middleton nu a spus, înainte de a naște, ce sex urmau să aibă copiii ei, lăsând să se înțeleagă că nici ea, nici William, nu știau.

Cert este că Meghan a arătat din nou superb, fiind o încântare să o privești. A putrat o rochie mov, creată de Babaton pentru ARITZIA, un palton roșu semnat Sentaler și pantofi roșii, bineînțeles cu toc. Nici pe perioada sarcinii, ducesa nu a renunțat la tocurile cui.

Meghan inca poarta pantofi cu toc cuiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cât despre Harry, nimeni nu are nicio îndoială că acesta va fi un tată bun. La evenimentul la care a participat luni, prințul Harry i-a cântat ”La mulți ani” unei fetițe a cărei zile de naștere era.

Britanicii nu se mai satură să parieze pe numele și sexul bebelușului

La casele de pariuri, britanicii fac coadă, cei mai mulți fiind de părere că Harry și Meghan vor avea o fetiță.

În ceea ce privește numele, Diana este favoritul, urmat de Alice și Grace.

În octombrie, în timp ce Harry și Meghan se aflau în turneu în Australia, Harry a spus cu subiect și predicat că își dorește o fetiță. Când un fan a exclamat ”Sper că va fi o fetiță”, referindu-se la copilul pe care îl va naște Meghan, Harry a replicat imediat: ”Și eu sper!”.

Vezi și Meghan are ce învăța de la Kate! Un pic de modestie nu strică. A fost acuzată de ipocrizie

Citește și: