Pentru Doria, în vârstă de 62 de ani, va fi primul nepot sau nepoată, așa că e lesne de înțeles entuziasmul său. În plus, instructorul de yoga, care trăiește în Los Angeles, are o relație extrem de apropiată cu fiica sa, ea fiind și singura din partea familiei lui Meghan care a fost invitată la nuntă.

Când s-a anunțat că Meghan, în vârstă de 37 de ani, va deveni pentru prima oară mamă, presa britanică a scris că Doria ar putea părăsi pentru o vreme – câțiva ani – SUA, pentru a ajuta la creșterea copilului. Mai mult, s-a scris chiar că ar părăsi definitiv SUA.

Sursele spun însă că Doria nu va locui împreună cu Harry și Meghan la Frogmore Cottage, acolo unde cuplul s-a mutat înainte de venirea pe lume a copilului. Cel mai probabil îi va fi pusă la dispoziție o reședință în apropiere.

Prințul Harry a anulat toate evenimentele din următoarea perioadă

Un alt indiciu că Meghan mai are foarte puțin până ce va deveni mamă e faptul că prințul Harry nu și-a mai programat participări la evenimente în următoarea perioadă, ba chiar a anulat ce avea programat pentru următoarele săptămâni, plănuind să fie alături de soția sa.

Meghan Markle a anunțat ea însăși că va naște cel mai probabil la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, cel târziu. Ducesa de Sussex și soțul ei plănuiesc ca totul să fie privat, nu cu ”paradă” în fața maternității, așa cum s-a întâmplat în toate cele trei cazurile când Kate Middleton, soția prințului William, a născut.

Meghan și Harry nu au dat deloc detalii despre noul membru al familiei. Nu au anunțat nici măcar sexul acestuia. Palatul Kensington a anunțat însă că va face public momentul în care ducesa va intra în travaliu.

Vezi și Când va naște Meghan Markle. Anunțul făcut de presa britanică

Citește și: