Dani Oțil și soția așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe băiețelul. Potrivit lui Dani Oțil, acest moment nu este deloc departe, căci minunea s-ar putea produce chiar în această săptămână. Nu a vrut însă să menționeze ziua exactă, întrucât nu dorește ca presa să poposească în fața casei lui, însă a dat un indiciu despre clinica la care va naște soția sa.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania.

Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, a mărturisit Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

ziua de nastere a lui dani otilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Chiar dacă momentul când vor fi trei bate la ușă, viitorii părinți, ambii la primul copil, nu au ales încă un nume și îl numesc în continuare, mai în glumă, mai în serios, Cârcel.

”Traiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten, a scris pe fișele lui ”copilul fără nume”, a mai zis el tot azi.

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil, înainte de a deveni tătic

Zilele trecute, fosta iubită a lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu, a acordat un interviu, în care s-a referit și la el. A mărturisit că este extrem de fericită pentru el și îi dorește tot binele, mai ales că i se va îndeplini visul de a deveni tată.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus Mihaela Rădulescu recent, pentru ciao.ro.

Vezi și Gabriela Prisăcariu naște în câteva zile. Cât cântărește bebelușul și câte kilograme a luat soția lui Dani Oțil în sarcină

Citește și:

Actorul Ion Caramitru a murit

Cântăreața Sarah Harding a murit la 39 de ani. A pierdut lupta cu cancerul