În noaptea de luni spre marți, vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care nu i se vede chipul, dar în care burtica sa e în toată splendoarea, lăsată la vedere de o bustieră.

“În câteva zile vine bebe… găsesc cuvintele care să descrie emoția și bucuria cu care îl așteptăm.? Încă mă întreb cum au trecut cele 9 luni de sarcină, dar după mă uit la Carol, care în puțin timp împlinește 2 ani, care e băietel în toată regula deja și simt un alt val de emoție… 2 ani. Când?! #soon #momofBoys #toddler #babyboy (n.r.: #ÎnCurând #MamăDeBăieți #băiețel) @moldovanmariuss”, a scris coregrafa la descrierea imaginii de mai jos.

În vârstă de 36 de ani, fosta asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost asaltată de urările venite din partea fanilor. “Să ai naștere ușoară! Să fiți sănătoși!???”, “Aceeași situație și la mine… o să nasc în iulie când «ză big boy» o sa facă 2 ani… și nu știu când a trecut timpul…❤️”, “Naștere ușoară, ești superbă!!!❤️” sunt doar câteva dintre comentariile venite după postarea vedetei.

Flavia și logodnicul ei și-au strâns pentru prima dată fiul cel mare în brațe la mijlocul lunii iunie 2019. Fosta asistentă TV a fost cerută de soție de Marius Moldovan la sfârșitul lunii mai 2019.

Vezi și Cât s-a îngrășat Flavia Mihășan în sarcină: ”Câteodată şi uit că sunt gravidă”

Citește și:

Care mai e starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel, internat a doua oară în spital din cauza infecției cu Covid

Este însărcinată pentru prima dată: „Abia așteptăm să ne întâlnim”