“Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4, pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian şi Sofia, asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (Traian şi Sofia – n.r.). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a comentat Traian Băsescu la România TV.

 

Elena Băsescu, mezina  fostului președintelui Traian Băsescu, va deveni mamă a treia oară, și va avea tot o fetiță.  Tatăl copilului este Cătălin Tomata, patronul unui restaurant din Capitală.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Citește și: Declarația stânjenitoare pe care Gerard Pique a făcut-o despre Shakira. Fanii l-au criticat imediat

Tatăl este Cătălin Tomata

În luna februarie, EBA a fost surprinsă de paparazzi unui site tabloid cu burtica de gravidă. După ce imaginile au fost făcute publice, mezina fostului președinte a recunoscut că este însărcinată.

Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris atunci Elena.

Elena Băsescu a început de anul trecut o relație cu Cătălin Tomata, care este cu 12 ani mai tânăr decât ea. Mezina familiei Băsescu a confirmat că peste trei luni va deveni din nou mamă, însă a precizat că nu va mai merge din nou în fața altarului, ci ea și iubitul ei vor încerca să fie doi părinți buni pentru copilul ei.

Citește și: