Va fi cadoul pe care și-l va oferi singură, pentru că pe 14 iunie va fi ziua ei! Până atuncil, dacă totul va decurge bine, va fi deja mamă, asta pentru că e deja însărcinată în 8 luni.

Fosta asistentă TV așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe, cel mai probabil în luna mai a acestui an. Până atunci, se bucură de noul ei corp, pe care nu se sfiește să-l arate și fanilor.

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare noi fotografii cu burtica de graviduță. Și trebuie să recunoaștem că o prinde de minune noua imagine. Mai mult, Cruduța reușește să fie sexy chiar și așa!

daniela-crudu-e-insarcinata-in-8-luniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Daniela Crudu a ales deja numele pentru micuța ei: Daiana Maria.

Cum a decurs sarcina Danielei Crudu

Dar cum se simte vedeta acum, pe ultima sută de metri cu sarcina? ”Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, mărturisea Daniela Crudu pentru Spy News.

Fosta asistentă TV a preferat să se odihnească în această perioadă. În plus, a ales discreția, pentru a se bucura în tihnă de acest nou și inedit moment din viața ei.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță.

Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, a mai spus aceasta.

”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept”, mai spunea ea.

Vezi și Ce fel de mămică vrea să fie Cruduța. Va continua sau nu să pozeze însărcinată pentru adulți? Ce spune iubitul ei despre asta

Citește și:

Care este cea mai mare dorință a Cameliei Mitoșeru, de ziua ei. Artista a împlinit 73 de ani!

Dinu Maxer confirmă noua relație! Artistul, detalii despre bruneta cu care s-a afișat recent la o petrecere: „Nu este devreme să-mi refac viața”