Andreea Antonescu numără zilele până când va deveni mamă pentru a doua oară. Însărcinată în 36 de săptămâni, artista se bucură de această perioadă, despre care spune că nu a fost una dificilă și nici nu a acumulat multe kilograme în plus.

Artista a mărturisit că se simte bine și este nerăbdătoare să își cunoască fiica. Andreea Antonescu a spus că termenul ar trebui să fie săptămâna viitoare și există mari șanse să opteze pentru cezariană.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin.

9-10 kilograme (am luat în sarcină – n. red.), mă așteptam să iau 41. Se vede burtica.

E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin. Teoretic, ar trebui să nasc săptămâna viitoare. (…) Cel mai probabil, va fi cezariană”, a spus Andreea Antonescu la Antena Stars.

sedinta-foto-inainte-de-nastereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andreea Antonescu, despre provocările de la America Express, unde a plecat fără să știe că era gravidă

Artista a participat la America Express, alături de Andreea Bălan. Vedeta a povestit că nici măcar nu a știut că era însărcinată în perioada în care aveau loc filmările și că nu a avut simptome.

„Nu vreți să știți ce am mâncat acolo! Fetița este o minune de la Dumnezeu (…) Fetița este un miracol. America Express e un show hard, este foarte tare, cu foarte multă oboseală, rucsacii pe care îi aveam cântăreau 12 kilograme… Dormeam maximum 4- 5 ore noapte. Și eu, și Andreea, suntem firi ambițioase și determinate. Nu ne lăsam indiferent de greutatea situației”, a mai spus vedeta.

Nu a avut deloc simptome. Singrul lucru care i-a dat de gândit

Având în vedere stresul și condițiile deloc prietenoase, nimic nu i-a dat de bănuit că așteaptă cel de-al doilea copil. Ba mai mult, Andreea Antonescu susține că nu a avut nici simptome specifice femeilor însărcinate.

„Singurul lucru care mi-a dat un pic de gândit a fost faptul că nu mai aveam atâta anduranță. Mi-am zis că e oboseala acumulată în timp, dormeam 4-5 ore pe noapte, nemâncate, fiind în priză nonstop, m-am gândit că o să fie așa o săptămână, o lună…”, a continuat Andreea Antonescu.

Întrebată dacă ar fi renunțat la show, artista a mărturisit că este o fire ambițioasă și își dorea să facă față provocărilor, chiar dacă unele probe au fost cu adevărat dificile. Așa se poate spune și despre preparatele pe care trebuiau să le guste, deși erau departe de a fi delicioase.

„Și ambiția, și determinarea sunt foarte mari. De fiecare dată când nouă ni se dădea câte o probă în care trebuia să mâncam, care, deși erau lucruri care arătau oribil, ni se argumentau că era proteina, că nu erau nesătoase (…) Practic, lucrurile pe care le mâncam eu atunci, le mâncau strămoșii lor. Lucruri urâte, foarte urâte.

Nici măcar pofte nu am avut și e a doua sarcină prin care am trecut”, a mai spus artista.

Vezi și Andreea Antonescu a anunțat sexul bebelușului și a făcut o ședință foto cu noul ei iubit. Cine e Victor Vrînceanu, bărbatul cu care a început o nouă viață

Citește și:

Tu știi ce înseamnă gomboți? Olteanca tot olteancă! De ei se leagă începuturile iubirii dintre Gina Pistol și Smiley! ”Am stat vreo 3 ore”

Așa arată împlinirea! Imagini emoționante cu Pepe și băiatul său, în pijamale asortate