Luni seară, pe 19 martie, la ora 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. În scurt timp, poliţiştii au confirmat că este vorba despre omul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe.

„Am fost sesizaţi la 112 la 10:15. ne-am deplasat la Pipera, Voluntari. S-a găsit o persoană de 50 de ani decedată. S-a stabilit că este vorba despre Andrei Gheorghe. Nu ştim cauza morţii deocamdată, vom face autopsia şi vă vom da toate detaliile după”, a declarat Ciprian Romanescu de la IPJ Ilfov.

Citește și: Încă un bebeluș în showbiz! Soția unui actor celebru a născut în mare secret un băiețel

S-a deschis dosar pentru moarte suspectă

Medicii legiști au preluat trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe și l-au depus la Medicina Legală pentru a-i face autopsia, iar rezultatele sunt cutremurătoare. Andrei Gheorghe era mort de aproximativ 12 ore, iar acesta s-ar fi stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator.

Criminaliștii au ridicat probe din casa prezentatorului  care îi vor ajuta pentru a lămuri în ce condiţii a murit Andrei Gheorghe. Oamenii legii au anunțat, de asemenea, că vor deschide dosar pentru moarte suspectă.

Andrei Gheorghe și-a presimțit moartea

Celebrul prezentator TV știa că va muri. Mai exact, pe pagina de  Facebook a lui Andrei Gheorghe, prietenii povestesc că omul de radio și-ar fi presimțit moartea. Unul dintre internauți comentează: “Când am citit știrea, mi-a trecut prin cap un singur moment: eram mulți cu salvamarii în Neptun, pe plajă, el stătea rezemat de o motocicletă, nu mai știu a cui era, și s-a trezit brusc:  Bă, tu știi că oamenii mai și mor? Așa din senin, fix aia mi-a trecut prin cap. Dumnezeu să îl odihnească!”, iar un alt prieten virtual a completat: “Zicea: Și dacă am băgat 2 pachete azi, ce? Oricum nu apuc 60… Din păcate a avut dreptate”.  Un alt moment în care jurnalistul a vorbit despre moarte a fost acum 2 ani, într-un interviu pe site-ul Reditt, acolo unde le răspundea la întrebări utilizatorilor, potrivit libertatea.ro.

La întrebarea „Dacă tot suntem la interviu, unde te vezi în cinci ani?”, Andrei Gheorghe a răspuns: “Mort”.

„Sunt obosit și drumul nu se mai zărește”

În plus, Andrei Ghoerghe a postat unm esaj pe Facebook, la sfârșitul anului trecut, în care mărturisea că se simte obosit, lăsând de înțeles că se simțea rău în ultima perioadă.

“Sunt obosit. Am fost “generația de sacrificiu” şi am crezut ca după un drum lung şi greu o să ajungem într-o poiană cu soare şi flori. Dar nu a fost așa. Drumul nu ducea nicăieri şi într-o zi sătui de foame şi mizerie ne-am revoltat, ne-am ucis conducătorii şi am crezut că după un alt drum lung şi greu o să ajungem la malul unei ape dulci. Apa însă e salcie, terenul mlăștinos şi cei mai nevolnici și netrebnici dintre noi se răsfață în calești scumpe, copiii lor ni se urcă în cap și dansează țonțoroiul, iar părinții noștri mor încet de piocianic. Frății fug scârbiţi şi-şi caută fericirea în alte zări. Speranţa a leșinat bătută de jandarmi, Infinitul lucrează la un mall, iar eu imi număr firfireii și mă gândesc dacă-mi ajung de o funie mai sănătoasă. În faţa nu văd nimic decât beznă și întuneric, în jurul nostru doar mizerie și dezmăț și nu mai pot și nu mai am răbdare. Am inima uscată şi-n gură gust de cenușă. Va blestem conducători ai României şi-n pușcărie dacă v-aş bagă pe toți, cu nimenea nu aş greși. Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, înfumurările și prostia voastră agresivă. Vă blestem să muriți stând la coadă, să trăiți din salariu și să vă petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuită, într-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți în sufragerie și cu părinții ăn întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește”, este mesajul jurnalistului.

Andrei Gheorghe a fost un cunoscut prezentator și realizator de radio și televiziune. El a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), din cadrul Universității București

Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; “Videomania”, “Vineri 13″). Pro FM București (1996-2002;”Midnight Killer” “13-14”), și “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Citește și: