Dezvăluirea este făcută într-un volum autobiografic al cântăreței Carly Simon, care a fost o apropiată a lui Jackie Kennedy, devenită ulterior Onassis. Cartea intitulată ”Touched by the Sun: My Friendship with Jackie” a fost lansată chiar zilele trecute.

Potrivit acesteia, Kennedy a fost prezent la nașterea lui Caroline, John Jr. și Patrick, mort de copil. Însă la una dintre nașterile soției sale era pe iaht cu amanta, pe Mediterana. Totul se întâmpla în 1956, când Jackie a născut un copil mort.

A aflat că soția lui născuse un copil mort, dar nu s-a grăbit acasă

I s-a dat vestea că soția lui era în travaliu, i s-a dat apoi vestea că aceasta a născut un copil mort, dar nu i s-a părut că era cazul să vină acasă. Copilul era deja pierdut, a gândit el detașat, se arată în volumul biografic.

Din păcate pentru Jackie, și cel de-al doilea soț al său, omul de afaceri Aristotle Onassis, a fost tot un crai. La acel moment însă avea deja o filozofie de viață și nu mai era deranjată de multă vreme de aventurile extraconjugale ale bărbatului ei, indiferent care ar fi fost acesta. Știa că totul se reduce la o relație fizică.

”Nu a fost deranjată de aventurile lui Jack (JFK, primul soț)”, se arată în carte. ”În schimb, să nu fie prezent la nașterea unui copil al său, pentru că era cu amanta, cât ea era în spital, a durut”, se mai arată în carte.

pareau ca formeaza o familie foarte fericitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Știa despre aventurile extraconjugale

Cântăreața autoare de carte, ea însăși ajunsă la vârsta de 74 de ani, a povestit că Jackie însăși i-a spus resemnată că știa de aventurile soțului (pe atunci JFK), dar că nu o deranjau pentru că știa că acesta o iubea mai mult decât pe oricare altă femeie.

Vezi și Blestemul familiei Kennedy lovește din nou! Un alt membru a murit săptămâna aceasta, la numai 22 de ani

Citește și: