Cristina Cioran a născut prematur o fetiță la 29 de săptămâni. Vedeta a fost externată din spital, însă micuța Ema a rămas pe mâinile medicilor până ce va lua în greutate.

Vedeta a mărturisit recent că fetița este bine, dar va mai trebui să stea internată la Spitalul Universitar din Capitală. Fosta prezentatoare TV speră că își va duce fetița acasă în următoare săptămâni.

„Copilul este bine! Este în spital încă, așteptăm să o luăm acasă. O dată pe săptămână avem voie să o vizităm, ci nu de două ori, cum ni s-a spus inițial. Alex a fost o singură dată să își vadă fetița, am fost împreună.

Nu știu cât o să mai stea în spital, nu depinde de mine, depinde de evoluția sa și de ce spun medicii. Important este ca ea să fie bine, să fie sănătoasă. Cred că va mai rămâne încă două săptămâni pe lângă cele trei, cât a stat până acum”, a spus vedeta pentru Impact.ro.

Cristina Cioran a explicat recent, în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița.

Vezi și Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiica ei: „Inclusiv medicii…”

Citește și:

Celine Dion uimește din nou cu silueta ei, la 53 de ani. Cea mai recentă imagine cu ea a iscat controverse

Întâi a fost diagnosticată cu cancer și a făcut dublă mastectomie, iar acum a venit un diagnostic la fel de crunt. Iubita actriță are numai 49 de ani…