Frumoasa artistă nu se mai ferește și în weekend s-a afișat public cu noul iubit pe litoral, în Vama Veche. Andreea a reușit să treacă peste despărțirea de George Burcea și se pare că Tiberiu a cucerit-o cu blândețea lui, dar și pentru faptul că este copilăros ca ea.

Apropiați ai cuplului au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că solista și noul iubit au numeroase pasiuni comune.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au declarat prietenii blondinei pentru wowbiz.

Artista a fost cucerită în special de faptul că Tiberiu iubește copiii, mai ales având în vedere că prioritățile Andreei sunt cele două fiice pe care le are cu George Burcea.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au mai spus sursele.

Deși și-au făcut abia acum câteva zile publică relația, se pare că cei doi au început să formeze un cuplu de aproape o lună.

Citește și: