Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1, a anunțat azi Antena 1.

Când începe Asia Express 2021

Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 Asia Express a început. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive. Marea premieră va avea loc loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână.

Într-o experiență inedită, cele 9 perechi de vedete ce au acceptat provocarea plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un sezon cum nu a mai fost altul!

Cine sunt concurenții Asia Express sezonul 4

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi care se vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

asia_x_day04_21SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Care e traseul Asia Express sezonul 4

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Cine prezintă Asia Express 2021

Cum Gina Pistol nu va putea prezenta această ediție, Irina Fodor îi va lua locul.

Ea va fi cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian.

În vreme ce Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, Marius Damian va fi în continuare povestitorul ce prezintă istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

Citește și: Celine Dion uimește din nou cu silueta ei, la 53 de ani. Cea mai recentă imagine cu ea a iscat controverse

Thalia împlinește 50 de ani, însă e mai în formă decât la 20