Florin Ristei formează cu britanica Naomi Hedman unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar mulți sunt curioși cum a început povestea lor de iubire. Frumoasa artistă a povestit cum a cucerit-o juratul de la X Factor.

Juratul X Factor România a vorbit, în exclusivitate pentru a1.ro despre relația de iubire cu frumoasa Naomi Hedman. Ristei nu se ascunde și a mărturisit că într-adevăr povestea lor de iubire a început la filmările de la X Factor, dar după ce Naomi a fost eliminată din echipa Deliei.

Cei doi se iubesc nebunește și par sa fie îndrăgostiți unul de altul până peste cap. Fotografiile pe care cei doi le postează în mediul online sunt o dovadă vie a faptului că nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai mult, se pare că au planuri mari de viitor și artistul deja a făcut următorul pas și a prezentat-o familiei, iar mama lui e foarte încântată de iubita sa. În timpul vizitei, ea i-a arătat lui Naomi albume foto vechi, de când Florin era copil, iar apoi i-a răsfățat pe cei doi cu preparate tradiționale.

”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. (n.r. Relația) Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

img-1-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, Naomi a vorbit la X Factor despre momentul în care a cucerit-o Ristei. Ea a povestit că a avut mari emoții când a urcat pe scenă la X Factor prima dată pentru că avea probleme cu vocea, pe care o recăpătase cu doar 4 zile înainte de a ajunge la audiții.

Prima sa alegere muzicală nu a impresionat și, la cererea juraților, a hotărât să mai interpreteze o piesă. Pentru că a simțit neîncrederea ei, Florin Ristei a urcat pe scenă și au cântat împreună piesa „If I ain’t got you”. Prezența artistului a ajutat-o să se relaxeze și i-a dat încredere în ea, reușind astfel să treacă mai departe. Ristei a impresionat-o foarte tare pe Naomi pentru că i-a sărit în ajutor.

„Arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape.”, spunea Ristei la acea vreme despre cea care acum îi este iubită.

Dacă nu va reuși pe plan muzical, Naomi se va descurca foarte bine cu cariera ei de model. Ea a obținut câteva contracte și în România și face bani frumosi din modelling.

La fel ca în audiții, Naomi Hedman a făcut spectacol în Bootcampul X Factor 2020. Costumația aleasă, silueta de invidiat și mișcările de dans i-au făcut pe toți să privească momentul ei cu sufletul la gură.

„E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat.”, spunea încântat Ștefan Bănică Jr.

Și Loredana a apreciat prestația superbei mulatre: „Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta.”

Însă Delia a considerat că drumul lui Hedman în competiție a ajuns la final, deși s-a despărțit de ea cu mare regret, spunându-i că dacă ar fi după ea ar lua-o și de nevastă, dacă ar putea: „Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta.(…) Te-aș lua de nevastă, dar nu pot să-ți dau un scaun „.

Naomi Hedman s-a făcut remarcată înt-un reality show

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016. Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare în muzică. DIn ce postează pe rețelele de socializare, Naomi se cunoaște cu Nicki Minaj, ba mai mult de atât, cele două ar colabora la un proiect care nu este muzical. Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj, iar aceasta a fost prezentă la diverse evenimente alături de celebra rapperiță din America. 

Potrivit presei britanice, Naomi a iscat multă controversă în cadrul reality show-ului «Ex on the beach», ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie, ea temându-se pentru viața ei, potrivit mirror.co.uk.

Citește și:

 Frumoasa Naomi Hedman, îndrăgostită lulea de Florin Ristei. Cum a reacționat artistul când ea i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman. Când a început de fapt povestea lor de dragoste