Potrivit expertului Maeba Bardelli, Camilla, soția prințului Charles, a trimis un semnal clar tuturor că ea va urca pe tron înaintea lui Kate Middleton și și-a avertizat nora că nu-i va lua locul, care i se cuvine mai întâi ei.

Ducesa de Cornwall a fost considerată mereu o intrusă în familia regală, fiind văzută mereu ca principala vinovată pentru divorţul dintre Charles cu Lady Di, cea supranumită şi „prinţesa inimilor”. Regina nu o înghite, iar britanicii nu o vor sub nicio formă pe tron, cu toate acestea Camilla abia așteaptă să poarte coroana.

”Sala de lectură va fi probabil primul ei proiect. Și ai grijă Kate, cifra ei regală apare în logo. Un C (n.r. -Camilla, ducesă de Cornwall) acoperit de coroană”, a spus expertul.

Cu toate acestea, și Kate este oficial Catherine, ducesa de Cambridge, iar cifra sa oficială diferă doar puțin de cea pe care i-a fost acordată Camilla când s-a alăturat familiei regale în 2005.

Întrebat dacă e posibil ca soția prințului William să devină regină înaintea Camillei, expertul Ilaria Grillini a dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla. „Întâi Camilla și apoi Kate. Așa sunt regulile și așa se va întâmpla”, a spus acesta.

Mai mult, expertul a subliniat că acest lucru ar putea fi însă posibil doar dacă Charles va opta să renunțe la locul lui în ordinea succesiunii la tron, dar a precizat că este foarte puțin probabil ca prințul de Wales să renunțe la dreptul lui la tron, având în vedere că a așteptat toată viața să se întâmple acest lucru.

„El nu va renunța, nu va face niciodată asta. E ca și cum ar renunța la ceva pentru care s-a născut și care a așteptat toată viața să se întâmple. Însă, aceasta zi va veni mai devreme sau mai târziu”, a mai spus Grilline.

Așadar, nici nu era nevoie ca soția prințului Charles să facă presiuni asupra lui Kate, pentru că ducesa de Cambridge își știe foarte bine locul și pare că nici ea, nici William nu-și doresc ca acest lucru să se întâmple foarte repede.

Citește și:

Cristi Borcea recunoaște că e abonat la bisturiu și are multe operații estetice: „Am câte puțin din toate. De la 30 de ani am început cu…” 

Toni Grecu, unul dintre fondatorii Divertis, internat la terapie intensivă la ”Matei Balș”. Care e starea lui? Anunțul făcut de medici