Deși va deveni viitoarea regină a Angliei, când prințul de Wales o va urma la tron pe mama lui, Elisabeta a II-a , se pare că  ducesa de Cornwall are încă probleme cu reverențele.

Prințul Charles a rămas mut de uimire când a văzut-o pe soția lui, Camilla, încercând să facă o plecăciune în fața regelui Willem-Alexander și a reginei Maxima a Olandei, deși protocolul regal nu îi cerea acest lucru ducesei.

Mai mult, ea a fost protagonista unui moment extrem de stânjenitor, care l-a făcut pe prințul Charles să roșească de furie. Prințul de Wales și soția lui, Camilla, au mers la ambasada daneză din Londra pentru a întâmpinat cuplul regal, iar comportamentul neadecvat al ducesei de Cornwall a atras atenția tuturor.

Camilla a incercat sa faca o plecaciune in fata reginei Maxima, dar s-a dezechilibratSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În imaginile realizate la fața locului, soția prințului Charles este surprinsă în timp ce încerca să facă o plecăciune în fața reginei Maxima, însă s-a dezechilibrat și era să cadă. Spre norocul ei, regina Olandei a fost pe fază și a prins-o pe Camilla înainte ca ceva mult mai stânjenitor să se întâmple. Prințul Charles se vede în imagine cum privește rușinat incidentul de la distanță.

Prințul moștenitor al coroanei britanice a decis însă să salute cuplul regal al Olandei într-o manieră mai prietenoasă, cu un sărut pe obraz, iar în cele din urmă și Camilla i-a urmat exemplul, după ce a văzut că plecăciunile nu prea îi ies.

Nu este prima dată când Camilla Parker este criticată pentru comportamentul ei neadecvat în public.  Un incident neplăcut a avut loc și în luna aprilie când a mers cu Charles într-o vizită în Sydney.

Citește și: