Camilla Parker Bowles a împlinit  75 de ani pe 17 iulie și, deși este soția prințului Charles din 2005, mulți o privesc încă încruntați, pentru că i-a luat locul prințesei Diana. Nimeni nu o poate ierta pentru faptul că a distrus mariajul prințului de Wales cu prințesa Diana, supranumită prințesa inimilor.

Ducesa de Cornwall s-a născut pe 17 iulie 1947, pe numele Camilla Rosemary Shand, dar a devenit cunoscută în întreaga lume drept cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX.

Conversația murdară dintre Charles și Camilla: „Doamne, aş locui în chiloţii tăi, dacă s-ar putea”

Legătura puternică, pasională și fără inhibiții, dintre ea și Charles, a fost cunoscută de o lume întreagă în 1992, când o casetă compromițătoare a fost difuzată la un post public de televiziune. A fost răzbunarea supremă a Prințesei Diana, care a reușit să convingă un consilier de securitate al palatului să înregistreze în secret o o convorbire telefonică dintre Charles şi Camilla. În această conversaţie de 6 minute, înregistrată la data de 18 decembrie 1989, cei doi îşi exprimau dorinţa fizică, iar Charles recunoștea, dezarmat: „Doamne, aş locui în pantalonii tăi, dacă s-ar putea”. Trei ani mai târziu, în 1992, caseta a fost difuzată la un post public de televiziune. În 1993, People a publicat transcriptul, care a fost preluat de mai multe publicații, printre care și Daily Mirror.

CHARLES: Oprește-te! Vreau să fiu lângă tine, pe tine, în sus și în jos, înăuntru și afară…

CAMILLA: Oh!

CHARLES: Mai ales înăuntru și afară.

CAMILLA: Oh, exact de asta am nevoie acum.

CHARLES: Chiar așa?

CAMILLA: Știu că m-ar înviora. Nu pot suporta o noapte de duminică fără tine.

CHARLES: Oh, Doamne!

CAMILLA: Nu pot începe săptămâna fără tine.

CHARLES: Îți fac plinul!

CAMILLA: Da, așa e.

CHARLES: Dar eu? Problema este că am nevoie de tine de câteva ori pe săptămână.

CAMILLA: Mmm, și eu. Am nevoie de tine toată săptămâna. Tot timpul.

CHARLES: Oh, Doamne. O să trăiesc în pantalonii tăi sau ceva de genul ăsta. Ar fi mult mai ușor!

CAMILLA (râzând): O să te transformi într-o pereche de chiloți? (Râd amândoi).

Sau, Doamne ferește! Într-un Tampax! (n.r. tampon intern). Norocul meu! (râde)

CAMILLA: Ești complet nebun! Oh, ce idee minunată!

CAMILLA: Oh, iubitule, te vreau chiar acum!

CHARLES: Mă vrei?

CAMILLA: Mmm.

CHARLES: Și eu!

Cum s-au cunoscut Camilla și Charles

Camilla, în vârstă de 73 de ani, și Charles, de 72, s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Cei doi au ieșit împreună o perioadă, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a decis să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche, potrivit revistei Hello.

Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973, iar Charles a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981. Chiar dacă fiecare era căsătorit, cei doi au continuat relația și totul a ieșit la iveală în 1992. Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, și ce-i drept, Camilla era o tânără fermecătoare pe vremea când l-a cuceir pe prinț.

Prince Charles and Camilla Parker-Bowles leave the Royal Opera House in Covent Garden on the eve of Valentines Day 1975.From the archives of Press Portrait Service (formerly Press Portrait Bureau)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Camilla Parker Bowles și prințul Charles s-au căsătorit în 2005

Ambii au divorțat, iar prințesa Diana a murit într-un accident de mașină. La 8 ani de la dispariția lui Lady Di, Charles și Camilla au anunțat logodna. În același an, 2005, s-au și căsătorit.

Ulterior, Derek Deane, o faimoasă dansatoare britanică și coregrafă, care a fost extrem de bună prietenă cu Lady Diana Spencer și  își făceau tot felul de confesiuni intime, a povestit pentru revista italiană Oggi că prințesa Diana a suferit foarte mult din cauza aventurii pe care soțul ei o avea cu Camilla, iar la un moment dat, nu a mai rezistat și amers să o confrunte pe cea care îi fura soțul. Dar  Camilla i-a spus niște vorbe care au dărâmat-o pe celebra prințesă a inimilor. Ea a realizat pentru prima dată cum este privită ea de oameni și de familia regală și că nimănui nu îi păsa că ea este nefericită.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești’.

Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Dansatoarea a declarat pentru Oggi că Diana a suferit foarte tare în timpul mariajului, pentru că cei doi nu reușeau să se înțeleagă. Ea  s-a gândit de mai multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă renunța la planul ei doar pentru William și Harry. „Ea a suferit foarte mult. Nu s-a sinucis doar pentru copiii ei. Ei au fost singurul motiv pentru care a trăit’, a spus Derek, precizând că Diana a fost cea mai tristă prințesă din lume.

Citește și: Camilla Parker va deveni următoarea regină a Marii Britanii. Cine a fost primul ei soț și cum arăta pe vremea când l-a cucerit pe prințul Charles

Citește și: Prințul Charles și soția lui, Camilla, surprinși în costum de baie, pe o plajă din Barbados | VIDEO