„Camilla i-a declarat război logodnicei lui Harry”, a declarat o sursă de la palat pentru revista americană Globe. Ducesa de Cornwall, în vârstă de 70 de ani,  se pare că o vorbește de rău pe viitoarea ei noră pe la toate evenimentele și petrecerile regale. Soția prințului Charles susține că Meghan nu este deloc potrivită pentru prințul Harry, mai ales pentru că este mai în vârstă decât roșcovanul familiei regale. În plus, aceasta susține că fosta actriță este o rușine pentru familia lor. „Dacă eu eram regină, nu aș fi permis niciodată să aibă loc nunta lor. Este o rușine pentru familia regală britanică”, ar fi spus Camilla.

Citește și: Meghan Markle a rupt tăcerea. Prima declarație oficială a brunetei după scandalul în care e implicat tatăl ei. Ce spune despre nuntă

Pe Camilla o deranjează că Meghan a mai fost căsătorită

Camilla le-a mărturisit apropiaților că încearcă din răsputeri să îi despartă pe cei doi. Deși ea este femeie divorțată, se pare că unul dintre lucrurile care o deranjează la Meghan este și faptul că aceasta a mai fost căsătorită, dar și faptul că este mai mare decât Harry, că  nu e britanică și nu are nici un titlu. „Camilla are mai multe probleme în ceea ce o privește pe Meghan și consideră nu e potrivită pentru a deveni o mireasă regală”, a mai adăugat sursa.

Potrivit publicației, ducesa de Cornwall a început să-i poarte pică fostei actrițe, în urma discursului pe care Meghan l-a ținut după logodna cu Harry. Roșcovanul i-a oferit un inel care are două diamante din colecția de bijuterii a prințesei Diana, iar acesta a spus că e convins că mama lui și Meghan ar fi devenit cele mai bune prietene dacă ar fi avut ocazia să se cunoască. Mai mult, fosta actriță a părut foarte impresionată de acest gest al iubitului și a spus că pentru ei e foarte important să știe că Lady Di îi însoțește în această călătorie frumoasă.

„Camilla s-a înfuriat foarte tare după ce Megan a vorbit despre Diana”, a mai spus sursa de la palat.

 

”Viața secretă a vedetelor: Meghan Markle si prințul Harry. Nunta secolului”, la toate chioșcurile de ziare, doar 14,99 lei.

Citește și: