Pe contul lor de Instagram, Kate Middleton și prințul William i-au făcut o urare soției prințului Charles, unde au publicat și o imagine pentru aceasta. „Îi urăm ducesei de Cornwall o zi de naștere fericită”.

Camilla a devenit mama vitregă a lui William și a lui Harry după ce prințul Charles s-a căsătorit cu ea în aprilie 2005, când aceasta a devenit și ducesă de Cornwall. De asemenea, și ea are doi copii din căsnica anterioară cu Andrew Parker Bowles, TomParker Bowles și Laura Lopes. Fiica Laurei, Eliza, a fost chiar domnișoară de onoare la nunta lui William și a lui Kate în 2011, când avea doar trei ani.

Deși este soția lui Charles deja de 16 ani, mulți încă nu au iertat-o că i-a distrus căsnicia lui Charles și i-a luat locul prințesei Diana, supranumită prințesa inimilor.

Ducesa de Cornwall s-a născut pe 17 iulie 1947, pe numele Camilla Rosemary Shand, dar a devenit cunoscută în întreaga lume drept cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX, după ce a reușit să-i distrugă mariajul lui Charles. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Au ieșit împreună o perioadă și moștenitorul coroanei britanice era îndrăgostit lulea de ea, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a fost nevoit să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche.

CAMILLA and ANDREW PARKER BOWLESSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Camilla Parker Bowless era o tânără fermecătoare când l-a cunoscut pe prințul Charles

De asemenea, Camilla și-a văzut de viața ei și s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973. Charles și-a găsit și el repede mireasă și a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981. Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, și ce-i drept, Camilla era o tânără fermecătoare pe vremea când l-a cucerit pe prinț. Chiar dacă erau căsătoriți, ei au continuat relația și s-a aflat totul despre idila lor în 1992.

Ulterior, au divorțat amândoi pentru a fi împreună, iar prințesa Diana a a sfârșit ulterior într-un mod tragic, într-un tribil accident de mașină. Cu toate acestea, la 8 ani de la dispariția lui Lady Di, în 2005, Charles și Camilla au anunțat logodna, și după câteva zile s-au și căsătorit.

Revista italiană Oggi a scris că prințesa Diana a suferit foarte mult din cauza aventurii pe care soțul ei o avea cu Camilla, iar la un moment dat, nu a mai rezistat și a mers să o confrunte pe cea care îi fura soțul. Dar Camilla i-a spus niște vorbe care au dărâmat-o pe celebra prințesă a inimilor. Ea a realizat pentru prima dată cum este privită de oameni și de familia regală și că nimănui nu îi păsa că ea este nefericită. „Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești’, a povestit un apropiat al lui Lady Di. Prințesa de Wales i-a răspuns devastată: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Foto: Profimedia

Citește și:

Veste șoc! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Cum motivează, după o colaborare de 6 ani. Ce a transmis postul

Anca Serea a făcut anunțul despre cel de-al șaptelea copil. A uimit pe toată lumea: „Doamne ajută…”