Ducesa de Cornwall s-a născut pe 17 iulie 1947, pe numele Camilla Rosemary Shand, dar a devenit cunoscută în întreaga lume drept cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX.

Camilla, în vârstă de 73 de ani, și Charles, de 72, s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Cei doi au ieșit împreună o perioadă, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a decis să se despartă de femeia pe care o considera sufletul lui pereche, potrivit revistei Hello.

Camilla Parker Bowless era o tânără fermecătoare când l-a cunoscut pe prințul Charles

Prince Charles and Camilla Parker-Bowles leave the Royal Opera House in Covent Garden on the eve of Valentines Day 1975.From the archives of Press Portrait Service (formerly Press Portrait Bureau)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973, iar Charles a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981. Chiar dacă fiecare era căsătorit, cei doi au continuat relația și totul a ieșit la iveală în 1992. Prințul Charles nu a reușit să și-o scoată de la inimă, și ce-i drept, Camilla era o tânără fermecătoare pe vremea când l-a cuceir pe prinț.

Camilla Parker Bowles și prințul Charles s-au căsătorit în 2005

Ambii au divorțat, iar prințesa Diana a murit într-un accident de mașină. La 8 ani de la dispariția lui Lady Di, Charles și Camilla au anunțat logodna. În același an, 2005, s-au și căsătorit.

Ulterior, Derek Deane, o faimoasă dansatoare britanică și coregrafă, care a fost extrem de bună prietenă cu Lady Diana Spencer și  își făceau tot felul de confesiuni intime, a povestit pentru revista italiană Oggi că prințesa Diana a suferit foarte mult din cauza aventurii pe care soțul ei o avea cu Camilla, iar la un moment dat, nu a mai rezistat și amers să o confrunte pe cea care îi fura soțul. Dar  Camilla i-a spus niște vorbe care au dărâmat-o pe celebra prințesă a inimilor. Ea a realizat pentru prima dată cum este privită ea de oameni și de familia regală și că nimănui nu îi păsa că ea este nefericită.

„Mi-a spus că într-o zi s-a confruntat cu Camilla. Voia să știe de ce a continuat relația cu Charles. Camilla i-a răspuns dur: „Nu înțeleg de ce te agiți. Toată lumea te admiră, oamenii te pun pe un piedestal, ca un monument. Ai tot ce îți dorești’.

Însă, prințesa de Wales i-a răspuns: „Nu am totul, tu îl ai pe soțul meu”.

Dansatoarea a declarat pentru Oggi că Diana a suferit foarte tare în timpul mariajului, pentru că cei doi nu reușeau să se înțeleagă. Ea  s-a gândit de mai multe ori să-și încheie socotelile cu viața, însă renunța la planul ei doar pentru William și Harry. „Ea a suferit foarte mult. Nu s-a sinucis doar pentru copiii ei. Ei au fost singurul motiv pentru care a trăit’, a spus Derek, precizând că Diana a fost cea mai tristă prințesă din lume.

Citește și: