Dacă ne referim la un singur aspect și tot e suficient să-ți dai seama că multe dintre zâmbetele afișate sunt false: prințul Charles și nu numai el, inclusiv fiii săi, William și Harry, sunt mari ecologiști și apărători ai mediului, ei atrăgând atenția în nenumărate rânduri că schimbările climatice vor face de nerecunoscut planeta pe care trăim în doar câțiva ani.

Nu demult, prințul Charles se arăta îngrijorat legat de planeta pe care o vor moșteni nepoții săi.

Însă declarațiile membrilor familiei regale britanice se bat cap în cap cu cele ale miliardarului devenit președinte, Donald Trump. Acesta neagă faptul că schimbarea climatică există. Din punctul lui de vedere, planeta nu doar că nu se încălzește, ci chiar se răcește (fenomen care este cauzat tot de gazele cu efect de seră, care schimbă clima).

Prin urmare, există divergențe majore între părerile celor care au părut că se înțeleg de minune la întâlnirile din ultimele zile și care au pozat ca prieteni de-o viață. Singura care a făcut notă discordantă, dându-și arama pe față și cucerind Internetul a fost soția prințului Charles, Camilla.

Ducesa de Cornwall, cea de-a doua soție a prințului Charles, a fost surprinsă, în timpul unei întâlniri cu Donald și Melania Trump, făcând jucăuș cu ochiul cuiva. Totul s-a întâmplat prin spatele președintelui american, Donald Trump.

Gestul, deși unul puțin spus nepotrivit în timpul unei întâlniri oficiale, i-a adus un capital imens de imagine Camillei, care până acum nu era deloc simpatizată de poporul britanic. Însă faptul că a fost singura care a îndrăznit să arate, într-un fel sau altul, ce gândește, chiar și fără vorbe, probabil ”i-a triplat cota de popularitate”, după cum s-a exprimat, pe bună dreptate, un internaut pe Twitter.

Cu siguranță este cel mai bun și mai sincer moment din timpul acestei vizite, observă și alți internauți, care au surprins gestul Camillei.

Donald Trump și soția lui urmează să viziteze Irlanda, după care vor ajunge în vizită și în Franța.

Vezi și Incredibil! Donald Trump a încălcat grosolan protocolul la întâlnirea cu regina Elisabeta! Așa ceva nu se cade!

Citește și: