Apropiații celor doi spun că relația e mai serioasă pe zi ce trece și că ar putea duce la căsătorie. Deja starul din ”Titanic”, niciodată căsătorit, a prezentat-o pe Camila ambilor săi părinți, ceea ce spune multe despre implicarea sa. În plus, Camila a fost văzută tot mai des în casa actorului.

Recent, Camila a vorbit despre relația ei și despre diferența de vârstă dintre ea și unul dintre cei mai celebri burlaci ai Hollywood-ului.

”Sunt așa de multe relații la Hollywood – și în istorie – cu diferențe mari de vârstă”, a declarat Camila. ”Cred că fiecare ar trebui să se întâlnească cu cine dorește”, a mai spus ea.

”Este frustrant”

Inițial model, aceasta a intrat în lumea filmului, jucând în ”Mickey and the bear”, prestația ei fiind aplaudată. Totuși, încă nu e privită nici ca model sau actriță de talie mare, ci, mai degrabă, ca iubita lui DiCaprio, ceea ce îi aduce destule frustrări, a recunoscut ea.

ea e model si actritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Este frustrant, pentru că simt că întotdeauna trebuie să fie o identitate, în afara persoanei cu care te întâlnești”, a mai spus ea. Vedeta este însă optimistă că oamenii o vor vedea până la urmă pentru cine este și mai puțin prin prisma relației pe care o are.

Ea și actorul sunt împreună din ianuarie 2018, când au fost văzuți împreună în Aspen, Colorado. Ulterior, au fost văzuți mereu împreună, în toată lumea, întotdeauna de mână. Mai mult, actorul a luat-o cu el și la evenimente oficiale, cum ar fi lansarea filmului ”Once Upon a Time… in Hollywood”, un film de Quentin Tarantino, în care DiCaprio joacă alături de Brad Pitt.

Vezi și Leonardo DiCaprio și-a văzut moartea cu ochii: ”A fost ireal”

Citește și: