Potrivit site-ului Hollywood Life și Radar Online, îndrăgita actrița va deveni pentru prima dată mamă la 45 de ani, anul acesta. „Cameron este convinsă că naşterea unui copil ar putea să -i căsnicia și mai puternică”, a declarat o sursă din anturajul celebrei actriţe americane.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit în 2015

Diaz și Madden s-au căsătorit în 2015 și aceștia trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ei părând de fiecare dată când apar în public că sunt topiți unul după celălalat. „Cam a făcut tot ce a putut ca să rămână însărcinată. Face mâncare și mănâncă alimente care îi cresc fertilitatea și are chiar și calendar cu perioadele cele mai fertile”, a declarat o sursă și pentru revista „Life&Style”.

Actrița a încercat să tratamente de fertilizare, iar anul trecut a făcut cel puțin două fertilizări in vitro, dar fără succes, care au avut un impact foarte negativ asupra corpului ei. „A spus că au avut un impact brutal asupra corpului ei. S-a îngrășat și a avut fluctuații mari de dispoziție”, a mai spus sursa.

Însă, se pare că visul de a deveni mamă s-a împlinit, în sfârșit. „Erau așa înverșunați să devină părinți, însă toate speranțele le erau mereu spulberate. Acum le-a fost înlăturată o mare greutate de peste umeri. Sunt în al nouălea cer”, a mai spus sursa.

Într-un set de fotografii publicate recent de tabloidul Radar Online, vedeta americană poartă o ţinută vaporoasă, îţi ţine o mână pe abdomen şi are o siluetă ce pare să fie rotunjită de sarcină.

Citește și: