Într-un interviu acordat unui podcast BBC, Cameron Diaz s-a confesat că acum se gândește rar la aspectul ei fizic și că nu se spală niciodată pe față, în ciuda faptului că deține un „miliard” de produse de îngrijire personală pe care se așterne praful, relateză Dailymail.

„Efectiv, ultimul lucru la care mă gândesc, poate chiar deloc în timpul zilei, este cum arăt. Nu, efectiv nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a spus ea

„De două ori pe lună, dacă am noroc, îmi spun „Oh, să îmi pun asta pe față. Funcționează o dată, nu? Cam asta e tot ce am de făcut? Pur și simplu nu am energie acum în viața mea să investesc în așa ceva”, a dezvăluit Cameron, precizând că are totuși extrem de multe produse de îngrijire pe care se așterne praful.

Cameron Diaz s-a dedicat vieții de familie

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz takes her baby daughter to swim classSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spunea cu ceva timp în urmă Cameron într-un interviu.

Ea s-a căsătorit în 2014 cu Benji Madden și au devenit părinți cu ajutorul unei mame-surogat care le-a adus pe lume o fetiță.

De când a părăsit industria filmului, Cameron Diaz a refuzat oferte de aproape 100 de milioane de dolari.

Citește și: Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Lidia Buble a lansat noua melodie: „Ne-am emoționat”

xPrințesa Charlene, lovitură dură pentru prințul Albert de Monaco. Ce decizie a luat?