În urmă cu peste un an, lua pe toată lumea prin surprindere, anunțând că a devenit mamă. Asta, chiar dacă nimeni nu a știut nimic despre vreo sarcină, iar paparazzii nu au surprins-o deloc cu burtică. Cel mai probabil, actrița a apelat la o mamă surogat pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă, mai cu seamă că se și căsătorise.

De altfel, apropiații au certificat faptul că a încercat nenumărate fertilizări în vitro, pentru a deveni mamă.

*EXCLUSIVE* Cameron Diaz, Benji Madden and daughter Raddix make a very rare appearance on a breakfast run in LA – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Îți mai spunem că actrița are 48 de ani și a jucat inclusiv în ”Îngerii lui Charlie”. E căsătorită din 2015 cu Benji Madden. Da, e vorba despre Cameron Diaz, iar în fotografii apare alături de fetița ei Raddix.

Cele două au fost surprinse ieșind la masă în Los Angeles, însoțite fiind și de soțul lui Cameron. Chiar dacă sunt îmbrăcați casual, atrag toate privirile, iar micuța se face ”vinovată” de asta. Cu buclele sale blonde, bucălată și dusă doar pe brațe de părinții săi, fetița nici nu știe ce mică vedetă este.

Diaz şi Madden au devenit părinți la sfârşitul lunii decembrie 2019. anunțul a fost făcut în ianuarie 2020, când au anunțat că au o fetiţă pe nume Raddix.

Actriţa a mărturisit că a fi mamă la început de drum este similar cu a fi izolată. „Am trăit o viaţă de carantină oricum, pentru că de trei luni şi jumătate stăteam mai mult cu ea. Deci, viaţa mea a fost complet liniştită în ultimele luni”, povestea Diaz. Actriţa a mai adăugat că acum se simte ca şi cum ar fi într-o „bulă”.

Vezi și Cameron Diaz a pierdut lupta cu kilogramele. Actrița a ajuns de nerecunoscut

Citește și:

Cel mai nou cuplu din showbiz! Adele e mai fericită ca oricând

Primele declarații ale lui Marian Vanghelie după ce Oana Mizil l-a acuzat că a agresat-o: ”O să vedeți zilele astea, o să fim la mare”