Frumoasa actriță pare într-adevăr mai relaxată ca oricând, acum că se află departe de lumina reflectoarelor. Ea este surprinsă adesea de paparazzi, alături de prietene sau de soț, la cumpărături sau la diferite restaurante.

Însă, în cele mai recent imagini cu ea fanii au observat imediat că frumoasa Cameron a început să piardă lupta cu kilogramele. Considerată una dintre cele mai sexy și frumoase actrițe de la Hollywood, celebra blondă pare că nu mai acordă mare atenție aspectului ei. Aceasta a pus câteva kilograme în plus pe ea, umblă nemachiată și cu părul necoafat, imaginea ei de acum fiind departe de cea cu care și-a obișnuit fanii.

Cameron Diaz se retrage din carieră la 45 de ani: „Gata! Am terminat!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Se prăbușește totul în jurul ei! Celebra actriță a avut o cădere nervoasă și a fost internată, iar acum a fost părăsită de iubit

Cameron Diaz și-a lansat două cărți

Cunoscuta actriţă a confirmat în martie anul trecut că zvonurile sunt reale și chiar s-a pensionat, pentru a se concentra pe viața ei de familie, alături de rockerul Benji Madden, în vârstă de 40 de ani, cu care s-a căsătorit în 2015.

Și actrița Selma Blair, una dintre cele mai bune prietene a lui Cameron a dezvăluit că Diaz  „ar fi terminat” cu industria cinematografică şi nu are planuri de a se întoarce pe marele ecran.

” Cameron s-a retras din actorie, are o atitudine gen ‘am terminat (cu asta). Adică, nu mai are nevoie să facă filme, are o viaţă foarte frumoasă. Nu ştiu de ce ar fi nevoie pentru a o aduce înapoi”, a spus Selma.

Ultima apariție într-un film, Cameron a avut-o  remake-ul popularei pelicule ”Annie”, în 2014. Între timp, ea și-a lansat două cărți, una despre nutriție „The Body Book” și  „The Longevity Book”, scrise în colaborare cu autoarea Sandra Bark.

Citește și: