A fost considerată una dintre cele mai frumoase și seducătoare actrițe de la Hollywood, dar astăzi e de nerecunoscut. Cameron s-a căsătorit în 2014 cu rockerul Benji Madden și au devenit părinți l cu ajutorul unei mame-surogat care le-a adus pe lume o fetiță. Fosta a fost recent surprinsă la cumpărături de paparazzi, iar imaginile cu ea i-au dezamăgit pe fani. Și asta, pentru că celebra blondă se pare că a început să piardă lupta cu kilogramele.

Trecerea timpului nu o iartă nici pe ea, iar acum Cameron arată ca o femeie obișuită, ci nu a ca o divă de la Hollywood, iar fanii s-au arătat dezamăgiți.

Dacă până acum era trasă prin inel și era adeptă a sportului, având mereu un abdomen bine lucrat, vedeta, în vârstă de 49 de ani, a început să nu mai pună deloc accent pe aspectul ei fizic și pare de nerecunoscut. Îmbrăcată în colanți negri și hanora, cu părul prins în coadă, ochelari de vedere pe cap, nemachiată și cu masca pe față, imaginea ei e departe de cea a unui star de la Hollywood, cu care și-a obișnuit fanii.

Despre motivele dispariției sale din showbiz, actrița spunea că vrea un timp doar pentru ea.

Cameron Diaz se retrage din carieră la 45 de ani: „Gata! Am terminat!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

”Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spune Cameron într-un interviu.

Însă, luna trecut ea a apărut în noul talk show al actorului Kevin Hart, “Hart to Heart”, și a vorbit pentru prima dată deschis despre decizia ei de a renunța la cariera care a făcut-o celebră în întreaga lume.

Cameron a mărturisit că încă iubește actoria, dar ajunsese în punctul în care nu-și mai putea gestiona propria viață.

„Când ești persoana care livrează acest lucru, când ești persoana de pe ecran, talentul … totul în jur tău, toate părțile din tine care nu este asta, trebuie să fie predate altor oameni. Fiecare aspect al vieții tale este condus de alte persoane, rezultând cumva într-o viață neechilibrată. Eu ca ființă umană, nu Cameron Diaz, pentru că ea e o mașină, dar pentru mine personal și spiritual, am realizat că faptul că doar o parte din mine funcționează la nivel înalt nu e de ajuns”, a spus Cameron, precizând că actoria îi afecta fiecare aspect al vieții.

„Chiar cred că are legătură cu oamenii pe care îi ai în viața ta și care fac ca lucrurile să se miște. Și am avut câțiva oameni minunați lângă mine, dar am avut și care oameni care nu îmi serveau întotdeauna bine interesele. Dar nu ai timp să-ți dai seama de aceste lucruri dacă mergi pur și simplu așa pe nevăzute”, a mai spus actrița.

„Este distractiv de făcut, îmi place să joc. Aș putea face asta pentru totdeauna. Simt literalmente că am energie și inerție nelimitate”, a mai spus Cameron Diaz.

Cameron Diaz a luat decizia să se retragă din actorie pe la 40 de ani și s-a simțit ca „cel mai bun sentiment”, iar în acea perioadă și-a întâlnit soțul, Benji Madden, și au întemeiat o familie, din care a rezultat o fetiță, pe nume Raddix, născută în decembrie 2019. „Pentru toate aceste lucruri nu am avut timp înainte și nu numai că nu am avut timp, dar nu am avut spațiul necesar pentru a lua deciziile corecte pentru mine în acel moment”, a spus ea.

Deși aceasta nu a mai făcut actorie de șapte ani, ea a fost ocupată în alte moduri. A scris „The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body” în 2013 și „The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time” în iunie 2016.

Cameron Diaz a jucat în filme care s-au bucurat de mare succes la public, precum: „Charlie’s Angels”, „The Mask”, „My Best Friend’s Wedding”, „There’s Something About Mary”, „Vanilla Sky” şi multe altele.

Foto: Profimedia/ Hepta

Citește și:

Frumoasa actriță este însărcinată pentru prima oară, la 41 de ani! Chiar noul ei iubit a dat vestea!

Sarah Harding a murit la doar 29 de ani și nu a apucat să-și îndeplinească marele vis