Actriţa americană în vârstă de 47 de ani a declarat în luna ianuarie  că ea și soțul ei au decis ca fiica lor să se numească Raddix, dar că nu vor face publice alte detalii desprea ea, doar că „este foarte, foarte drăguţă”.

Fiind extrem de discretă cu viața ei personală, Diaz nu a vrut să dezvăluie nici dacă a purtat ea sarcina sau a apelat la mamă surogat. Deși de atunci a păstrat tăcerea desprea viața ei de familie, recent frumoasa actriță și-a surprins fanii cu un live pe instragram unde a vorbi despre viața  de mămică și cum s-au schimbat ea și Benji de când în viața lor a apărut Raddix. .

Diaz a mărturisit că a fi mamă este „cea mai frumoasă perioadă a  vieţii mele” și că se simte „foarte recunoscătoare şi fericită”.

Mai mult, celebra blondă a dezvăluit că de când au devenit părinți, ea şi Madden se „distrează de minune”, iar Bneji este un tătic extrem de bun și minunat.

„După ce ne ocupăm de baia copilului nostru şi o adormim, Benji o duce în pat. E atât de bun. Este un tată minunat. Sunt atât de norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil”, a declarat  actriţa.

Cameron  a mai povestit că viaţa sa după ce a devenit mamă a fost similară cu cea din izolare. „Am cam dus o viaţă de carantină pentru că am (un copil) de trei luni şi jumătate. Aşa că viaţa mea a fost complet tăcută şi liniştită în ultimele câteva luni”, a declarat Diaz. „Dar am putut să-mi văd tot timpul prietenii. Iar acum nu mai văd pe nimeni”, a completat vedeta.

Diaz a spus că a trăi în izolare este ca şi cum ai fi într-o „bulă”. „Dar este drăguţ şi îmi place în bulă şi faptul că sunt în pântecul casei mele, împreună cu soţul meu şi gătesc. Dar, în acelaşi timp, e o nebunie că nu se poate ieşi acum în lume”, a adăugat actriţa.

Diaz şi Madden s-au căsătorit, în mare secret,  în ianuarie 2015.