Cameron Diaz (49 de ani) e fericită că nu mai apare în prima linie, la Hollywood, și poate să se dedice trup și suflet familiei. În 2015, actrița din „Îngerii lui Charlie” s-a căsătorit cu Benji Madden, iar trei ani mai târziu a pus punct carierei. În 2020 a devenit mama unei fetițe, Raddix Madden, fără ca nimeni să știe că este însărcinată. Acum trăiește la fel de discret așa cum ea însăși a ales, atunci când a renunțat la actorie, însă paparazzi nu o scapă din ochi.

Cameron Diaz, de nerecunoscut la 8 ani de când „s-a pensionat”

Zilele trecute, Cameron Diaz a fost surprinsă pe aeroportul din New York, alături de soțul și de fiica ei, iar pozele de acum sunt în puternică antiteză cu cele de odinioară, când ”Mari, cea cu vino-ncoa” (1998) făcea ravagii, pe covorul roșu, cu picioarele ei interminabile. Îmbrăcată într-un trening negru, la fel ca soțul ei, Cameron Diaz părea obosită și îngândurată. Micuța Raddix era în brațele tatălui, iar lui Cameron i-a revenit grija bagajelor. De altfel, Cameron Diaz a explicat, într-un podcast, că nu o mai interesează aspectul fizic, deși are afaceri cu produse de înfrumusețare.

„Este greu să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că aceasta e una dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică. Ultimul lucru la care mă gândesc este cum arăt. Efectiv nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a spus ea, citată de Daily Mail. 

‘The Other Woman’ film premiere, London, Britain – 02 Apr 2014SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cameron Diaz, 20 de ani filme și o avere de 140 de milioane de dolari

Cameron Diaz a jucat în „Iubitul meu se însoară” (1997), ”Masca” (1994), ”Mari, cea cu vino-ncoa” (1998), ”Vanilla Sky” (2001), ”Îngerii lui Charlie” (2000 şi 2003) și în multe alte comedii romantice. După o carieră de peste două decenii, ea a strâns o avere de 140 de milioane de dolari. Cameron Diaz a explicat de ce a renunțat la actorie. ”Benji e cel mai frumos lucru din viaţa mea. Nu mai suport să dau autografe, să fac frumos pe covorul roşu şi să stau în lumina reflectoarelor. Pentru mine meseria de actriţă a fost stresantă, pentru că mă obliga să mă comport artificial. Nu puteam fi eu însămi atunci când ieşeam în public. De când m-am pensionat, simt că am renăscut”, a declarat Cameron pentru revista InStyle.

Într-un alt interviu, acordat lui Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz a spus cât de importantă e viața personală pentru ea. ”Am decis că vreau alte lucruri de la viață. Am trecut prin lucruri grele atât de mult timp, lucrând, făcând filme, fără să am timp pentru viața personală. M-am oprit ca să mă focalizez pe viața personală, să stau cu familia mea, cu soțul și prietenii”, a povestit actrița.

Citește și: Cameron Diaz șocheză după ce ieșit din lumina reflectorelor: „Nu mă spăl niciodată pe față”

Citește și: Cameron Diaz a pierdut lupta cu kilogramele. Actrița a ajuns de nerecunoscut