A fost considerată una dintre cele mai frumoase și seducătoare actrițe de la Hollywood, dar astăzi e de nerecunoscut.

Cameron s-a căsătorit în 2014 cu rockerul Benji Madden și au devenit părinți la începutul acestui an, cu ajutorul unei mame-surogat care le-a adus pe lume o fetiță. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Cameron și soțul ei au fost surprinși zilele trecute de paparazzi în timp ce vizionau case. Ei au început să-și caute o nouă locuință potrivită pentru creșterea unui copil, iar imaginile cu actrița i-au dezamăgit pe fani. Și asta, pentru că celebra blondă se pare că a început să piardă lupta cu kilogramele.

EXCLUSIVE: Cameron Diaz and Benji Madden leave a showing of a home worth $13,980,000SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dacă până acum era trasă prin inel și era adeptă a sportului, având mereu un abdomen bine lucrat, actrița, care va împlini peste câteva zile 48 de ani, a început să nu mai pună deloc accent pe aspectul ei fizic. Îmbrăcată într-o pereche de blugi cu talie înaltă și un maieu negru și având câteva kilograme în plus, Cameron pare de nerecunoscut. Cu părul prins în coadă, ochelari de vedere pe cap, nemachiată și cu masca pe față, imaginea ei e departe de cea a unui star de la Hollywood cu de cea cu care și-a obișnuit fanii.

Trecerea timpului nu o iartă nici pe ea, iar acum Cameron arată ca o femeie obișuită, ci nu a ca o divă de la Hollywood, iar fanii s-au arătat dezamăgiți.

Despre motivele dispariției sale din showbiz, actrița spunea că vrea un timp doar pentru ea.

”Am devenit cunoscută la 20 de ani, adică acum mai bine de 25 de ani. Asta înseamnă mult timp. Am dăruit fanilor peste jumătate din viața mea, iar acum consider că e OK să-mi acord timp și mie însămi, că e timpul să-mi reorganizez viața și să decid eu când și cum voi reveni pe marile ecrane. Dacă voi reveni”, spune Cameron într-un interviu.

Cameron Diaz a jucat în filme care s-au bucurat de mare succes la public, precum: „Charlie’s Angels”, „The Mask”, „My Best Friend’s Wedding”, „There’s Something About Mary”, „Vanilla Sky” şi multe altele.

Foto: Profimedia