Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon, a născut încă de acum două zile o fetiță sănătoasă tun.

Fosta mare sportivă s-a prezentat la maternitate în dimineața zilei de 24 octombrie, alături de soțul său, Tudor Sebastian, care nu a scăpat-o nici măcar o clipă din ochi. Tot atunci și-a anunțat fanii, plină de emoție, că a venit ziua cea mare, postând o serie de imagini realizate înainte de a intra în sala de nașteri.

Cea de-a doua fetiță a cuplului a decis să vină pe lume cu o săptămână mai devreme decât stabiliseră medicii.

„Camelia a născut acum două zile. Este fericită!”, a confirmat Roxana Ciuhulescu, prietena Cameliei Potec, pentru Click!.

in-ziua-in-care-a-nascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Camelia Potec: „Ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia”

Camelia Potec mai are acasă o fetiță, pe Caelia, în vârstă de 5 anișori.

„Sincer, anul trecut ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia, nu a fost să fie, nu ne mai așteptam și am renunțat la gândul acesta.

Dar iată că s-a întâmplat și acest lucru ne bucură! Considerăm că este o binecuvântare! Este extraordinar de bine și ca perioadă, pentru că la o lună și jumătate, înainte de Campionatele Europene de Înot, eu zic că am suficient timp să revin și la muncă”, a mărturisit Camelia Potec, pentru Click!

Cum o va chema pe fetiță: „O să aibă două nume, unul fiind nume de sfânt!”

Camelia și soțul ei nu s-au gândit dinainte la numele celei de-a doua fetițe a lor, rămânând să se decidă chiar în aceste zile.

„Nu ne-am gândit încă la numele fetiței. E clar că o să aibă două nume, unul fiind nume de sfânt!

Eu îmi doresc să fim bine amândouă și sănătoase, la fel și Caelia, să nu răcească în această perioadă, și sper ca eu să mă refac cât mai repede după naștere.

Ne așteptam să fie geloasă Caelia, dar vorbim cu ea și îi explicăm, începem să ne obișnuim cu gândul că o să avem un nou membru în familie”, mai declara sportiva.

Vezi și Ce spune Camelia Potec despre al doilea copil, la 40 de ani

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, asaltată de cereri în căsătorie: „Sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă” Se mărită sau nu?

Avea doar 8 ani când juca în Numai Iubirea. Bianca Neagu s-a căsătorit religios și a făcut nunta! Cum s-a schimbat Bibi și în ce mireasă frumoasă s-a transformat!