Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență și operată pe creier.

Camelia Mitoșeru ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. După operația pe creier, Camelia Mitoșeru a fost din nou internată, din cauza altor probleme de sănătate, însă a trecut cu bine și peste această situație.

Acum, Camelia Mitoșeru a explicat, la o emisiune de televiziune, cum se simte și care este starea sa de sănătate.

Mă simt excelent”

Actrița Camelia Mitoșeru a mărturisit că starea sa de sănătate în prezent este una foarte bună, iar ea se simte excelent.

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine.

A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație.

O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru, potrivit spynews.ro.

Declarație neașteptată

Camelia Mitoșeru a făcut și o declarație care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”, a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru.

Vezi și Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier, dar, din păcate, au apărut complicații și e la Terapie Intensivă. Cum se simte în prezent actrița

Citește și:

Andreea Marin a dat-o de gol pe Violeta: „Sper să nu mă certe că am spus asta”

Lora, dezvăluiri despre relația cu Ionuț Ghenu. Primele declarații despre copil