Mihai Mitoșeru a anunțat în urmă cu aproximativ o săptămână că mama lui suferă de o tumoare benignă-meningiom, despre care se știe că se găsește cel mai frecvent la suprafaţa creierului sau la nivelul bazei craniului.

Cameliei Mitoșeru i-a fost extrasă o tumoare din zona craniană, însă, din cauza vârstei destul de înaintate și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației.

Camelia Mitoșeru este conștientă, poate discuta cu cei din jurul său, însă cu dificultate, motiv pentru care medicii au decis să o mai țină sub atentă supraveghere medicală, arată Antena Stars.

În urmă cu o săptămână, Mihai Mitoșeru scria disperat pe Facebook: ”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operația trebuie amânată! Va rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia”! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Va mulțumim din suflet! Doamne ajută!”.

Oana Roman a demarat o adevărată campanie online pentru a face rost de sânge, ei alăturându-i-se Alina Ceușan și Cristina Ich.

Vezi și Mihai Mitoşeru, primele declaraţii şi primele imagini după operaţie: ”Puteam să mor, puteam să mor”

Citește și:

Emoții mari! Nikita a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au auzit de divorț și de infidelitatea mamei lor. Raluca Pastramă a povestit tot