E vorba despre un studio de înregăstrări pe care și l-ar dori orice artist în devenire. Puștiul merită însă orice efort finanicar, fiind foarte talentat, crede celebrul său tată.

Pe Călin Geambașu îl știe o țară întreagă de la emsiunea „Școala Vedetelor”, de la „Dansez pentru tine” sau din alte proiecte de televiziune. Și iată că și fiul acestuia are toate șansele să atingă celebritatea tatălui. Davin are 12 ani și e în clasa a V-a.

Click! a aflat că solistul i-a făcut lui Davin un cadou special, care ar fi costat 10.000 de euro. Bani care au fost bine investiți, având în vedere că talentul pare să se fi moștenit.

Călin Geambașu: „Îi dăruiesc fiului meu aripi pentru a-și îndeplini visul”

„Ce am învățat bun de la tatăl meu perpetuez și dezvolt cu toată iubirea mai departe, pentru copilul meu. Îi mulțumesc și îi sunt veșnic recunoscător tatălui meu pentru câteva bune exemple!

Chiar dacă a fost un an greu pentru toți, fiecare confruntându-ne cu diverse probleme cauzate de pandemie, am făcut eforturi ca Davin să poată progresa cu pași mari înspre realizarea visului său: muzica. De Ziua Copilului am reușit să-i termin setup-ul cu mini studioul lui, în care cântă și înregistrează singur voci și instrumente în programe profesionale, învață să editeze muzică și face și școală.

Acești pași i-am făcut și eu, imediat după vârsta buletinului, dar la el observ o evoluție sporită și o pasiune ce l-a făcut să aibă așa rezultate, la vârsta de doar 12 ani.

Pe scenă, cu trupa mea, ne acompaniază la tobe de când avea doar 6-7 ani… total live, desigur”, a povestit Călin.

„Diferența dintre mine și tatăl meu asupra creșterii unui copil este că el îmi punea mie în mână lopeți ca să sap pentru el, pe când eu înțeleg să îi dăruiesc fiului meu aripi pentru a-și îndeplini visul personal și a urma talentul primit în dar de la Dumnezeu.

A înregistrat toată discografia trupei 21 Pilots, cântată la tobe + voce (60 de melodii), și 55 de melodii ale lui Michael Jackson cu dans, costume și voce. Cum o fi învățat versurile, rămâne un mister pentru mine”, a povestit mândru Călin Geambașu.

Vezi și Fotografia care a șocat toți fanii. Ce s-a întâmplat în familia Geambașu, după ani de certuri și scandal

Citește și:

Cum arăta Klaus Iohannis când adolescent

Romina Power, mesaj emoționant pentru fiica ei, Cristel. E foarte mândră de ea