Antrenorul Jose Mourinho a anuntat, joi, inaintea meciului pe care echipa lui urma sa il joace de Boxing Day, cu Brighton, ca Leya, catelusa lui, a decedat in ziua de Craciun.

Nu se stie cati ani avea Leya, de rasa Yorkshire Terrier, dar era alaturi de Mourinho dinainte de 2007.

Intrebat cum a petrecut Craciunul, Mourinho a raspuns: „Catelul meu a decedat. Asta ma face trist. Cainele meu era un membru al familiei. E dificil de acceptat. Dar trebuie sa merg inainte.”

Mourinho a avut un conflict cu politia britanica, in mai 20017, pentru Leya. Antrenorul, care atunci pregatea echipa Chelsea, a fost acuzat ca si-a readus animalul de companie in Marea Britanie fara a respecta obligatiile de carantina impuse de lege si fara a i se face cainelui vaccinurile necesare.

Poliţiştii au vrut atunci sa-i ia cainele. Mourinho s-a opus, astfel ca a stat o zi la inchisoare din acest motiv. Tehnicianul a fost eliberat dupa ce a primit un avertisment, iar cainele a fost trimis in Portugalia.

Londra poate sa doarma linistita. Marea amenintare a plecat. Londra este din nou un oras sigur”, a spus ironic Mourinho, dupa acest incident.

Vezi si O femeie a rămas fără mâini și picioare după ce a lins-o câinele ei. Se poate întâmpla și de la pisici!

Citeste si: