Actorul Cagatay Ulusoy a fost asaltat de un grup de tinere care nu s-au lasat până nu au intrat în posesia tacâmurilor pe care le folosea la masă. “Am rămas uimit. A fost cea mai trăsnită cerere pe care am primit-o. Eram în restaurant cu niște prieteni și un grup de tinere m-a recunoscut. Inițial am crezut că doresc un autograf. Dar mi-au cerut permisiunea să cumpere farfuria și furculița pe care le foloseam în acel moment. Este cea mai neobișnuită cerere pe care am primit-o până acum”, a declarat Cagatay Ulusoy.

Actorul principal din „Yaman” spune că s-a obișnuit greu cu statutul de vedetă.

“După ce am câștigat titlul de Best Model a venit prima ofertă de a juca într-un serial. Programul meu era foarte încărcat și a trecut o perioadă lungă până am realizat că aveam deja fani. Este plăcut să întâlnești oameni care îți apreciază munca”, a mai adăugat Cagatay.

Noul sezon al serialului “Yaman”, de la Kanal D, va fi difuzat săptămâna aceasta de azi până vineri, de la ora 21:00, după serialul „Dila”, urmând ca de săptămâna viitoare să fie difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Credit foto: Kanal D